Göktürk Boyvadaoğlu'nun'' 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı”

SİYASET 09.01.2021 - 21:00, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1226+ kez okundu.
 

Göktürk Boyvadaoğlu'nun'' 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı”

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Boyvadaoğlu, Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen Basın İş Kanunu´nun yürürlüğe girdiği 1961 yılından bu yana 10 Ocak gününün “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlandığını hatırlatırken, Son zamanlarda ekonomik sorunlar ve pandemi sonucu çok sayıda gazetecinin işsiz kalması nedeniyle çalışan  gazetecilerin görevlerini zor şartlara rağmen yerine getirmeye çalıştığını söyleyerek,  gecesini gündüzüne katıp, halkın haber alma özgürlüğüne katkı sunan, bir anlamda kamu görevi yapan gazetecilerle, tüm basın emekçilerinin, yerel ve bölgesel  basın-medya kuruluşlarımızın güzide mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü  kutluyorum, dedi.

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Boyvadaoğlu, Basın sektörü çalışanlarının haklarını düzenleyen Basın İş Kanunu´nun yürürlüğe girdiği 1961 yılından bu yana 10 Ocak gününün “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlandığını hatırlatırken,

Son zamanlarda ekonomik sorunlar ve pandemi sonucu çok sayıda gazetecinin işsiz kalması nedeniyle çalışan  gazetecilerin görevlerini zor şartlara rağmen yerine getirmeye çalıştığını söyleyerek,  gecesini gündüzüne katıp, halkın haber alma özgürlüğüne katkı sunan, bir anlamda kamu görevi yapan gazetecilerle, tüm basın emekçilerinin, yerel ve bölgesel  basın-medya kuruluşlarımızın güzide mensuplarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü  kutluyorum, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.