ABD'deki 6 Ocak olayları kurgudur kontrollü darbedir

SİYASET 09.01.2021 - 14:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2428+ kez okundu.
 

ABD'deki 6 Ocak olayları kurgudur kontrollü darbedir

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ:" ABD'deki 6 Ocak olayları kurgudur kontrollü darbedir. 6 Ocak 11 Eylül gibi tiyatrodur. ABD rüyası bitmiştir güç ABD'nin elinden alınmıştır." Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı açıklamada ABD 6 Ocak olayları ve Trump ile detaylı bilgiler verdi. Koronaya da değinen Gündüz Koronavirüs pandemisini Plandemi olarak görüp bir amaç doğrultusunda Dünya'da yeni düzen kurulmak için bir araç olduğunda dikkat çekti.  GÜNDÜZ özet olarak şu şekilde konuştu: "6 Ocak, 11 Eylül gibi tiyatrodur. 6 Ocak kontrollü darbedir. ABD'de yeni dönem başlamış, yeni sayfa açılmıştır. ABD 11 Eylül ile kendi halkını tamamen kontrol altına alıp Irak'a ve Ortadoğu'ya saldırmak için ve İslam düşmanlığı için imkan oluşturdular. 6 Ocak ile de hedefledikleri birçok durum var zamanla bunlar belirgin şekilde ortaya çıkacaktır. ABD halkı düzen tarafından tüketim çılgınlığı içinde; zevk, şehvet, eğlence ile mankurtlaştırılmış ve zihinleri sömürülmüş bir halktır. Siyaset umurlarında değil ABD halkının darbe yapacak zihinsel ve ruhsal yeterlilikleri yoktur. 6 Ocak olayları kurgudur aldatıcıdır. Trump siyasetten gelen biri değil o yüzden tarzı ve tavrı ile hep olay oldu. Trump iyi bir siyasetçi değildi ama başarılı bir ekonomist'ti. Trump ABD ekonomisini büyüttü. Pandemi yani Plandemi'nin amaçlarından biri de ABD'nin gücünü zayıflatmak ve ABD'yi yeniden dizayn edip Trump'ı göndermekti. Korona ile ABD ekonomisi zayıfladı ve Trump gönderildi. Korona olmasa Trump yeniden seçilecekti.


Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ:" ABD'deki 6 Ocak olayları kurgudur kontrollü darbedir. 6 Ocak 11 Eylül gibi tiyatrodur. ABD rüyası bitmiştir güç ABD'nin elinden alınmıştır."

Yeni Dünya Partisi Lideri Emanullah GÜNDÜZ yaptığı açıklamada ABD 6 Ocak olayları ve Trump ile detaylı bilgiler verdi. Koronaya da değinen Gündüz Koronavirüs pandemisini Plandemi olarak görüp bir amaç doğrultusunda Dünya'da yeni düzen kurulmak için bir araç olduğunda dikkat çekti. 

GÜNDÜZ özet olarak şu şekilde konuştu:
"6 Ocak, 11 Eylül gibi tiyatrodur. 6 Ocak kontrollü darbedir. ABD'de yeni dönem başlamış, yeni sayfa açılmıştır. ABD 11 Eylül ile kendi halkını tamamen kontrol altına alıp Irak'a ve Ortadoğu'ya saldırmak için ve İslam düşmanlığı için imkan oluşturdular. 6 Ocak ile de hedefledikleri birçok durum var zamanla bunlar belirgin şekilde ortaya çıkacaktır. ABD halkı düzen tarafından tüketim çılgınlığı içinde; zevk, şehvet, eğlence ile mankurtlaştırılmış ve zihinleri sömürülmüş bir halktır. Siyaset umurlarında değil ABD halkının darbe yapacak zihinsel ve ruhsal yeterlilikleri yoktur. 6 Ocak olayları kurgudur aldatıcıdır. Trump siyasetten gelen biri değil o yüzden tarzı ve tavrı ile hep olay oldu. Trump iyi bir siyasetçi değildi ama başarılı bir ekonomist'ti. Trump ABD ekonomisini büyüttü. Pandemi yani Plandemi'nin amaçlarından biri de ABD'nin gücünü zayıflatmak ve ABD'yi yeniden dizayn edip Trump'ı göndermekti. Korona ile ABD ekonomisi zayıfladı ve Trump gönderildi. Korona olmasa Trump yeniden seçilecekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.