İyi Parti heyetinden TÜRK İŞ Bölge Başkanlığına ziyaret

SİYASET 08.01.2021 - 21:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2622+ kez okundu.
 

İyi Parti heyetinden TÜRK İŞ Bölge Başkanlığına ziyaret

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU ,Kurmaylarıyla birlikte ekonomide çözüm üretmek için ziyaretlerine devam ediyor. İyi parti Adana İl Başkanlığı olarak, TÜRK İŞ Bölge Başkanı Edip GÜLNAR'ı ziyaret eden heyet Bölgede faaliyette bulunan sendika Başkanlarından, İşçilerin sorunlarını dinleyerek çözüm bulma konusunda notlar tuttular. İyi Parti Adana İl Başkanlığının, işçi sorunlarıyla ilgili çözüm planlarını anlatarak sendika başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundular . Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu; Gelir vergisi mükelleflerinin büyük çoğunluğunu ücret geliri elde edenlerin oluşturduğunu belirterek, işçilerin üzerinde vergi baskısı olduğunu anlatırken, işçilerin eline geçen net ücretin vergi kesintileri nedeniyle eridiğini bu nedenle işçilerin alım gücünün azaldığını söyledi. Boyvadaoğlu,İyi Parti olarak dersimize çok iyi çalışıyoruz, Türkiye'yi ekonomik anlamda rahata kavuşturacak ekipler oluşturarak, ekonomiye nefes aldıracak Plan ve projelerimizi hazırlıyoruz. Bu kapsamda Adana İl Başkanlığı olarak, İl Başkan yardımcılarım, Mehmet Başağlar, Mehmet Alkan, ve Ercan Atalay'la birlikte, TÜRK İŞ Bölge Başkanı Edip GÜLNAR'ı ziyaret ederek, Bölgemizde faaliyette bulunan 25 sendika Başkanından, İşci kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Partimizin,işçi sorunlarıyla ilgili çözüm planlarınımızı anlattık. Misafirperverliklerinden dolayı Edip GÜLNAR Başkanımıza teşekkür ediyorum. Dedi. TÜRK İŞ Bölge Başkanı Edip Gülnar, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,Başkan Boyvadaoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.        
İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU ,Kurmaylarıyla birlikte ekonomide çözüm üretmek için ziyaretlerine devam ediyor.
İyi parti Adana İl Başkanlığı olarak, TÜRK İŞ Bölge Başkanı Edip GÜLNAR'ı ziyaret eden heyet Bölgede faaliyette bulunan sendika Başkanlarından, İşçilerin sorunlarını dinleyerek çözüm bulma konusunda notlar tuttular.
İyi Parti Adana İl Başkanlığının, işçi sorunlarıyla ilgili çözüm planlarını anlatarak sendika başkanlarıyla fikir alışverişinde bulundular .

Toplantı sonrası açıklama yapan Başkan Boyvadaoğlu;

Gelir vergisi mükelleflerinin büyük çoğunluğunu ücret geliri elde edenlerin oluşturduğunu belirterek, işçilerin üzerinde vergi baskısı olduğunu anlatırken, işçilerin eline geçen net ücretin vergi kesintileri nedeniyle eridiğini bu nedenle işçilerin alım gücünün azaldığını söyledi. Boyvadaoğlu,İyi Parti olarak dersimize çok iyi çalışıyoruz, Türkiye'yi ekonomik anlamda rahata kavuşturacak ekipler oluşturarak, ekonomiye nefes aldıracak Plan ve projelerimizi hazırlıyoruz.

Bu kapsamda Adana İl Başkanlığı olarak, İl Başkan yardımcılarım, Mehmet Başağlar, Mehmet Alkan, ve Ercan Atalay'la birlikte, TÜRK İŞ Bölge Başkanı Edip GÜLNAR'ı ziyaret ederek, Bölgemizde faaliyette bulunan 25 sendika Başkanından, İşci kardeşlerimizin sorunlarını dinledik. Partimizin,işçi sorunlarıyla ilgili çözüm planlarınımızı anlattık. Misafirperverliklerinden dolayı Edip GÜLNAR Başkanımıza teşekkür ediyorum. Dedi.

TÜRK İŞ Bölge Başkanı Edip Gülnar, ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ,Başkan Boyvadaoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.