İyi Parti kadınlarla güçleniyor

SİYASET 07.01.2021 - 21:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1874+ kez okundu.
 

İyi Parti kadınlarla güçleniyor

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU başkanlığında, her geçen gün üye kayıtların hızla artırıyor.   2021 yılı Partimiz için çok güzel geçirecegimiz bir yıl olacak. Pandemiden kurtulup Ülkemizin saglıklı yıllara kavuşmasını temenni ediyorum diyen Başkan Boyvadaoğlu,    Seyhan İlçe Başkan Yardımcımız AYHAN BİNBOĞA’ nın referansıyla İYİ Ailemize katılan Demet ve Zehra SAYKI’ ya hoş geldiniz diyor,Ayhan BİNBOĞA’ ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. dedi.   İyi saflarına katılarak Rozetleri Başkan Boyvadaoğlu tarafından takılan  Demet ve Zehra SAYKI ise; Genel Başkanımız Meral Akşener, Biz kadınlara örnek olacak çalışmalar düzenliyor. Bizde onun ilerlediği yolda yürümek için iyilik kervanına katılmaya karar verip üyeliğimizi yaptırdık.  İyi parti saflarında başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstererek çalışacağız, diyerek İyi parti saflarına katılmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU başkanlığında, her geçen gün üye kayıtların hızla artırıyor.

 

2021 yılı Partimiz için çok güzel geçirecegimiz bir yıl olacak. Pandemiden kurtulup Ülkemizin saglıklı yıllara kavuşmasını temenni ediyorum diyen Başkan Boyvadaoğlu, 

 

Seyhan İlçe Başkan Yardımcımız AYHAN BİNBOĞA’ nın referansıyla İYİ Ailemize katılan Demet ve Zehra SAYKI’ ya hoş geldiniz diyor,Ayhan BİNBOĞA’ ya emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. dedi.

 

İyi saflarına katılarak Rozetleri Başkan Boyvadaoğlu tarafından takılan  Demet ve Zehra SAYKI ise;

Genel Başkanımız Meral Akşener, Biz kadınlara örnek olacak çalışmalar düzenliyor. Bizde onun ilerlediği yolda yürümek için iyilik kervanına katılmaya karar verip üyeliğimizi yaptırdık.

 İyi parti saflarında başarılı olmak için elimizden gelen gayreti göstererek çalışacağız, diyerek İyi parti saflarına katılmaktan mutlu olduklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.