İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu “Adana’nın kurtuluş günü kutlu olsun”

SİYASET 05.01.2021 - 07:28, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2115+ kez okundu.
 

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu “Adana’nın kurtuluş günü kutlu olsun”

‘’Efendiler, bende bu Milletin kurtuluşu yolunda ilk teşebbüs  hissi,bu Memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur…’’                                                                                                                    MUSTAFA  KEMAL  ATATÜRK İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.    Boyvadaoğlu, , 5 Ocak 1922’nin Adana’nın kurtuluş günü olduğunu belirterek, Çukurova’yı işgalden kurtaran büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ile andıklarını söyledi. Yüce Türk milletinin onurlu mücadelesinde önemli bir yere sahip olan Adana'mız kazanılan zaferin 99. Yılında haklı gururunu yaşamaktadırlar.  Bu yüzden her   yönüyle sorumluluklarımız var. Kentimizin her yönden gelişip, kalkınması ve aydınlık yarınlara koşmamız için üzerimize düşen görevler var. Adana’ya hak ettiği değeri kazandırmamız ve bize emanet edilen bu kenti çağdaş bir medeniyet haline getirmemiz için her zamankinden daha çok çalışmamız gerekiyor.  Adana’yı kurtarıp bize emanet eden başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

‘’Efendiler, bende bu Milletin kurtuluşu yolunda ilk teşebbüs  hissi,bu Memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur…’’

                                                                                                                   MUSTAFA  KEMAL  ATATÜRK

İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.   

Boyvadaoğlu, , 5 Ocak 1922’nin Adana’nın kurtuluş günü olduğunu belirterek, Çukurova’yı işgalden kurtaran büyük önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ile andıklarını söyledi.

Yüce Türk milletinin onurlu mücadelesinde önemli bir yere sahip olan Adana'mız kazanılan zaferin 99. Yılında haklı gururunu yaşamaktadırlar. 

Bu yüzden her   yönüyle sorumluluklarımız var. Kentimizin her yönden gelişip, kalkınması ve aydınlık yarınlara koşmamız için üzerimize düşen görevler var. Adana’ya hak ettiği değeri kazandırmamız ve bize emanet edilen bu kenti çağdaş bir medeniyet haline getirmemiz için her zamankinden daha çok çalışmamız gerekiyor.

 Adana’yı kurtarıp bize emanet eden başta büyük önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, saygılar sunuyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.