CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'DEN 5 OCAK KUTLAMA MESAJI

SİYASET 05.01.2021 - 03:50, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2522+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'DEN 5 OCAK KUTLAMA MESAJI

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'DEN 5 OCAK KUTLAMA MESAJI     Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 5 Ocak Adananın düşman işgalinden kurtuluşunun  99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.     Başkan Erdem mesajında; "Adananın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü bir kez daha sevinç, coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin bağımsızlığa olan tutkusu yurdun dört bir yanında olduğu gibi, bundan tam 99 yıl önce bugün büyük bir onurla kutluyoruz. Adana'mızın kahraman mücadelesi bölgemizde Kuva-i Milliyeyi kuran Osman Tufan Bey, Ahmet Boran Ağa, Avcı Mehmet ve canları pahasına toprağımızı koruyan daha nice kahraman hemşehrimizin adları ile tarihimizin altın sayfalarındaki yerini almıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milleti’nin kaderini değiştiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Hemşehrilerimin ve Adana'mızın kurtuluş gününü kutluyorum" dedi.  

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM'DEN 5 OCAK KUTLAMA MESAJI

 

 

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem 5 Ocak Adananın düşman işgalinden kurtuluşunun  99. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

 

Başkan Erdem mesajında; "Adananın düşman işgalinden kurtuluşunun yıl dönümünü bir kez daha sevinç, coşku ve gururla kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milletimizin bağımsızlığa olan tutkusu yurdun dört bir yanında olduğu gibi, bundan tam 99 yıl önce bugün büyük bir onurla kutluyoruz. Adana'mızın kahraman mücadelesi bölgemizde Kuva-i Milliyeyi kuran Osman Tufan Bey, Ahmet Boran Ağa, Avcı Mehmet ve canları pahasına toprağımızı koruyan daha nice kahraman hemşehrimizin adları ile tarihimizin altın sayfalarındaki yerini almıştır. Bu duygu ve düşüncelerle; bağımsızlığımızı ve özgürlüğümüzü bize yeniden kazandıran ve kurduğu Cumhuriyet ile Türk Milleti’nin kaderini değiştiren başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm Hemşehrilerimin ve Adana'mızın kurtuluş gününü kutluyorum" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.