Ahmet Fatih Çiçek, Her yeni yıl, yeni başlangıçlar demektir

EKONOMİ 02.01.2021 - 08:10, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2238+ kez okundu.
 

Ahmet Fatih Çiçek, Her yeni yıl, yeni başlangıçlar demektir

Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek kutlama mesajında ; 2021 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık getirmesini diledi. Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:

AHMET FATİH ÇİÇEK’TEN YENİ YIL MESAJI Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek, yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek kutlama mesajında ; 2021 yılının başta ülkemize  ve tüm insanlığa, sağlık getirmesini diledi. Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:   2020 yılı tüm dünyayı derinden sarsan Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Yılın başında Çin’den başlayıp hızla dünyanın neredeyse tamamına yayılarak, ekonomi başta olmak üzere, tüm yaşamsal alanlarda etkilerini derinden hissettiğimiz Covid-19 sürecinde, bizler de üretim ve istihdamda sürdürülebilirliği sağlamak adına faaliyetlerimizi devam ettirdik.   Ülke çapında virüse karşı verilen mücadeleye destek vererek, resmi kurum ve kuruluşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın yanında olduk. Mevcut işlerimizi yürütürken, odağımız hep çalışanlarımızın sağlığı oldu. Hem Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerini takip ederek hem de ek önlemler alarak çalışanlarımıza ve ülkemize karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirdik.   Bu dönemde sınırların kapatıldığı sürelerdeki lojistik yavaşlamalar haricinde iş süreçlerimizde bir gerileme yaşamadık. Bunu sahip olduğumuz esnek ve çevik yapı ile güçlü risk yönetimimiz sayesinde başardık.   Garden Koala olarak kendimize has risk yönetim yapımız, krizlere hazırlıklı olmamız  ile bu zorlu süreçte ülke ekonomimize sunduğumuz katkıyı devam ettirirken, gerek müşterilerimize ,gerek tedarik zinciri gerekse dijital altyapı (e-ticaret) alanında ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarını sağlayacakları bir ekosistem yarattık. Pandemi, bizlere işlerimizi hızlı bir şekilde yeniden inşa etme ve dijitalleşme süreçlerine ivme kazandırma açısından fayda yarattı. Güvenilirlik, yenilikçilik ilkelerimiz doğrultusunda tüm dünyanın içinden geçtiği bu güç dönemde de yönümüzü bulmakta zorlanmadık. 2021 yılında da aynı güç ve çalışma azmiyle yolumuza devam edeceğiz.   Her yeni yıl, yeni başlangıçlar demektir. Bizim de bu yıldan beklentilerimiz arasında başta sağlık, huzur, mutluluk ve bereket var.   Bu vesileyle aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve salgın sürecinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, halen tedavi görmekte olan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Türk ve İslam âleminin 2021 yılını kutluyor; yeni yılın huzur, kardeşlik ve sağlık açısından bir uyanış olmasını temenni ediyorum’’ sözlerine yer verdi.
Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek kutlama mesajında ; 2021 yılının başta ülkemize ve tüm insanlığa, sağlık getirmesini diledi. Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:

AHMET FATİH ÇİÇEK’TEN YENİ YIL MESAJI

Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek, yaklaşan yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Garden Koala Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Fatih Çiçek kutlama mesajında ; 2021 yılının başta ülkemize  ve tüm insanlığa, sağlık getirmesini diledi. Çiçek mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

2020 yılı tüm dünyayı derinden sarsan Covid-19 pandemisinin gölgesinde geçti. Yılın başında Çin’den başlayıp hızla dünyanın neredeyse tamamına yayılarak, ekonomi başta olmak üzere, tüm yaşamsal alanlarda etkilerini derinden hissettiğimiz Covid-19 sürecinde, bizler de üretim ve istihdamda sürdürülebilirliği sağlamak adına faaliyetlerimizi devam ettirdik.

 

Ülke çapında virüse karşı verilen mücadeleye destek vererek, resmi kurum ve kuruluşlarımızın, sağlık çalışanlarımızın yanında olduk. Mevcut işlerimizi yürütürken, odağımız hep çalışanlarımızın sağlığı oldu. Hem Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın yönergelerini takip ederek hem de ek önlemler alarak çalışanlarımıza ve ülkemize karşı olan sorumluluklarımızı yerine getirdik.

 

Bu dönemde sınırların kapatıldığı sürelerdeki lojistik yavaşlamalar haricinde iş süreçlerimizde bir gerileme yaşamadık. Bunu sahip olduğumuz esnek ve çevik yapı ile güçlü risk yönetimimiz sayesinde başardık.

 

Garden Koala olarak kendimize has risk yönetim yapımız, krizlere hazırlıklı olmamız  ile bu zorlu süreçte ülke ekonomimize sunduğumuz katkıyı devam ettirirken, gerek müşterilerimize ,gerek tedarik zinciri gerekse dijital altyapı (e-ticaret) alanında ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamalarını sağlayacakları bir ekosistem yarattık.

Pandemi, bizlere işlerimizi hızlı bir şekilde yeniden inşa etme ve dijitalleşme süreçlerine ivme kazandırma açısından fayda yarattı. Güvenilirlik, yenilikçilik ilkelerimiz doğrultusunda tüm dünyanın içinden geçtiği bu güç dönemde de yönümüzü bulmakta zorlanmadık. 2021 yılında da aynı güç ve çalışma azmiyle yolumuza devam edeceğiz.

 

Her yeni yıl, yeni başlangıçlar demektir. Bizim de bu yıldan beklentilerimiz arasında başta sağlık, huzur, mutluluk ve bereket var.

 

Bu vesileyle aziz vatanımız uğruna canlarını feda eden şehitlerimize ve salgın sürecinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, halen tedavi görmekte olan hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Türk ve İslam âleminin 2021 yılını kutluyor; yeni yılın huzur, kardeşlik ve sağlık açısından bir uyanış olmasını temenni ediyorum’’ sözlerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.