Turuncu Beyazlılar Derneği Yılbaşı gecesi sokaklardaydı

GÜNDEM 01.01.2021 - 21:22, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1332+ kez okundu.
 

Turuncu Beyazlılar Derneği Yılbaşı gecesi sokaklardaydı

TURUNCU BEYAZLILAR DERNEĞİ'NDEN YILBAŞINDA ANLAMLI ZİYARETLER   Turuncu Beyazlılar Derneği Yılbaşı gecesi Sağlık Personellerini, Emniyet Mensuplarını ve İtfaiye Ekiplerini unutmadı.   Dernek üyeleri ilk olarak Adana Marsa Kadın Doğum Hastanesi personellerini ziyaret etti. Burada görev yapan sağlık personellerine özellikle pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Tatlı ikramında bulunarak sağlıklı bir yıl geçirmelerini dilediler.   Ardından Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Ekipler Büro Amirliği'ni ziyaret eden dernek üyeleri, burada görev yapan polislere de tatlı ikramında bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.   Turuncu Beyazlılar Derneği üyeleri son olarak Adana İl İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek 2020 yılında Elazığ, İzmir gibi bir çok ilde meydana gelen doğal afetlerde özverili bir şekilde çalışan itfaiyecilere şükranlarını sundu. Tatlı ikramında bulunarak huzur ve güven dolu bir yıl temennisinde bulundular.   Turuncu Beyazlılar Derneği yaptığı açıklamada, 2021 yılının sağlıkçılar, polisler ve itfaiye ekiplerinin en az çalışacağı bir yıl olmasını dilediler.

TURUNCU BEYAZLILAR DERNEĞİ'NDEN YILBAŞINDA ANLAMLI ZİYARETLER

 
Turuncu Beyazlılar Derneği Yılbaşı gecesi Sağlık Personellerini, Emniyet Mensuplarını ve İtfaiye Ekiplerini unutmadı.
 
Dernek üyeleri ilk olarak Adana Marsa Kadın Doğum Hastanesi personellerini ziyaret etti. Burada görev yapan sağlık personellerine özellikle pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Tatlı ikramında bulunarak sağlıklı bir yıl geçirmelerini dilediler.
 
Ardından Adana Asayiş Şube Müdürlüğü Motorize Ekipler Büro Amirliği'ni ziyaret eden dernek üyeleri, burada görev yapan polislere de tatlı ikramında bulunarak çalışmalarında başarılar diledi.
 
Turuncu Beyazlılar Derneği üyeleri son olarak Adana İl İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek 2020 yılında Elazığ, İzmir gibi bir çok ilde meydana gelen doğal afetlerde özverili bir şekilde çalışan itfaiyecilere şükranlarını sundu. Tatlı ikramında bulunarak huzur ve güven dolu bir yıl temennisinde bulundular.
 
Turuncu Beyazlılar Derneği yaptığı açıklamada, 2021 yılının sağlıkçılar, polisler ve itfaiye ekiplerinin en az çalışacağı bir yıl olmasını dilediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.