TAMER DAĞLI’DAN YENİ YIL MESAJI

SİYASET 31.12.2020 - 08:15, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1487+ kez okundu.
 

TAMER DAĞLI’DAN YENİ YIL MESAJI

TAMER DAĞLI’DAN YENİ YIL MESAJI AK Parti Adana Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Üyesi Tamer Dağlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.   Tamer Dağlı'nın mesajı şöyle; “Kıymetli Hemşehrilerim, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir. Bu şuurda olabildiğimiz takdirde içtenlikle inanıyorum ki, 2021, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır. 2020’nin henüz başında dünyayı saran salgın hastalık nedeniyle zor bir yıl yaşadık. Hayatlarını kaybeden veya hastalıkla mücadele eden yakınlarımız nedeniyle derinden hissettiğimiz bu zor süreci alacağımız sıkı tedbir ve titizlikle en kısa sürede atlatmayı ümit ediyor, her şeyden önce özgürce nefes alacağımız daha sağlıklı bir yıl diliyorum. Bu yıl da müreffeh, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek ve milletimizin sevinçlerini çoğaltmak adına, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, hedeflerimize yine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz. Hangi düşüncede olursak olalım, önceliğimiz sorunlarımızı olgunluk içinde, saygı ve sevgi ortamını muhafaza ederek tartışmak, gerilim ve ayrışmalara yol açacak üsluplardan kaçınmak, insanımızın huzur, mutluluk ve kardeşliğine odaklanarak çalışmalarımızı sürdürmek olmalıdır. Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, ortak bir kaderi paylaşarak, her türlü vesayetten arındırılmış tam bir demokrasi içinde el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe bir hayatı her zaman teneffüs edebilmektir. Bu duygularla, 2021 yılının sağlıkla, kazasız, belasız, huzur içinde ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Kıymetli Adanalı hemşehrilerimin ve tüm milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum.  

TAMER DAĞLI’DAN YENİ YIL MESAJI

AK Parti Adana Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Üyesi Tamer Dağlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.  

Tamer Dağlı'nın mesajı şöyle; “Kıymetli Hemşehrilerim, sevinçleri ve hüzünleriyle bir yılı daha geride bıraktık. Bizim için her geçen yıl, sadece geçip gitmiş bir yıl değil, önümüzdeki yılı daha hayırlı, daha güzel, hakkın rızası ve milletin duası adına daha dolu yaşayabilmek için derslerle dolu bir tecrübedir.

Bu şuurda olabildiğimiz takdirde içtenlikle inanıyorum ki, 2021, ümitlerimizin daha çok tazelendiği, çalışma azmimizin artarak yükseldiği, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde ülkemizin çok daha güzel günlere ulaştığı bir yıl olacaktır.

2020’nin henüz başında dünyayı saran salgın hastalık nedeniyle zor bir yıl yaşadık. Hayatlarını kaybeden veya hastalıkla mücadele eden yakınlarımız nedeniyle derinden hissettiğimiz bu zor süreci alacağımız sıkı tedbir ve titizlikle en kısa sürede atlatmayı ümit ediyor, her şeyden önce özgürce nefes alacağımız daha sağlıklı bir yıl diliyorum.

Bu yıl da müreffeh, çağdaş ve demokratik bir Türkiye idealini en üst seviyede gerçekleştirmek ve milletimizin sevinçlerini çoğaltmak adına, hep birlikte sorumluluklarımızı yerine getirecek, hedeflerimize yine hep birlikte emin adımlarla yürüyeceğiz.

Hangi düşüncede olursak olalım, önceliğimiz sorunlarımızı olgunluk içinde, saygı ve sevgi ortamını muhafaza ederek tartışmak, gerilim ve ayrışmalara yol açacak üsluplardan kaçınmak, insanımızın huzur, mutluluk ve kardeşliğine odaklanarak çalışmalarımızı sürdürmek olmalıdır.

Amacımız, bu güzel vatan toprakları üzerinde, bu şanlı bayrağın altında, ortak bir kaderi paylaşarak, her türlü vesayetten arındırılmış tam bir demokrasi içinde el ele, omuz omuza, gönül gönüle ve kardeşçe bir hayatı her zaman teneffüs edebilmektir.

Bu duygularla, 2021 yılının sağlıkla, kazasız, belasız, huzur içinde ve hayırlarla dolu bir yıl olmasını temenni ediyorum.

Kıymetli Adanalı hemşehrilerimin ve tüm milletimizin yeni yılını tebrik ediyor, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle sevgi ve saygılar sunuyorum.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.