Turuncu beyazlılar derneği Emre Gönlüşen'i unutmadı.

GÜNDEM 29.12.2020 - 22:17, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1524+ kez okundu.
 

Turuncu beyazlılar derneği Emre Gönlüşen'i unutmadı.

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Adanaspor camiasının yakından tanıdığı Son zamanlarda bein sport spor spikerliği yapan Emre Gönlüşen'i Turuncu Beyaz derneği unutmayarak Eşi Nilüfer Gönlüşen'i yalnız bırakmadı.   İstanbul'da yaşayan Nilüfer Gönlüşen'in duygulu anlar yaşadığı buluşmada derneğin kurucu üyelerinden İLKER KAYA  ve UGUR EREN, Gönlüşen ailesine yeni yıl hediyelerini sundular. Dernek adına açıklama yapan İLKER KAYA ; Turuncu Beyazlılar Derneği olarak, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Büyük Adanasporlu Emre Gönlüşen'in kıymetli ailesine, mutlu bir yıl dilemek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, İstanbul'daki dernek üyelerimiz vasıtasıyla ziyarette bulunup yeni yıl armağanlarımızı takdim ettik. Ziyaretimiz sırasında Emre Gönlüşen'in eşi Nilüfer Hanım, Emre abimizin TV yayınlarında da kullandığı bir kravatı derneğimize hediye etti. Kendisine bu değerli hediye için çok teşekkür ediyoruz. Seni asla unutmayacağız Abi. Diyerek duygularını dile getirdi. Emre Gönlüşen'in eşi Nilüfer Gönlüşen ziyarette duygulu anlar yaşadığını ,Eşini ve kendisini unutmayan , Vefakar  Turuncu Beyazlılar derneğine çok teşekkür ediyorum diyerek, Eşinin Tv yayınlarında kullandığı kravatı dernek müzesinde sergilenmek üzere dernek adına İLKER KAYA' ya  takdim etti.    

Geçtiğimiz günlerde vefat eden Adanaspor camiasının yakından tanıdığı Son zamanlarda bein sport spor spikerliği yapan Emre Gönlüşen'i Turuncu Beyaz derneği unutmayarak Eşi Nilüfer Gönlüşen'i yalnız bırakmadı.

 

İstanbul'da yaşayan Nilüfer Gönlüşen'in duygulu anlar yaşadığı buluşmada derneğin kurucu üyelerinden İLKER KAYA  ve UGUR EREN, Gönlüşen ailesine yeni yıl hediyelerini sundular.

Dernek adına açıklama yapan İLKER KAYA ;

Turuncu Beyazlılar Derneği olarak, geçtiğimiz aylarda kaybettiğimiz Büyük Adanasporlu Emre Gönlüşen'in kıymetli ailesine, mutlu bir yıl dilemek ve yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, İstanbul'daki dernek üyelerimiz vasıtasıyla ziyarette bulunup yeni yıl armağanlarımızı takdim ettik.

Ziyaretimiz sırasında Emre Gönlüşen'in eşi Nilüfer Hanım, Emre abimizin TV yayınlarında da kullandığı bir kravatı derneğimize hediye etti.
Kendisine bu değerli hediye için çok teşekkür ediyoruz.
Seni asla unutmayacağız Abi. Diyerek duygularını dile getirdi.

Emre Gönlüşen'in eşi Nilüfer Gönlüşen ziyarette duygulu anlar yaşadığını ,Eşini ve kendisini unutmayan , Vefakar  Turuncu Beyazlılar derneğine çok teşekkür ediyorum diyerek, Eşinin Tv yayınlarında kullandığı kravatı dernek müzesinde sergilenmek üzere dernek adına İLKER KAYA' ya  takdim etti.


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.