İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat seçime hazırlanıyor

SİYASET 29.12.2020 - 21:52, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1959+ kez okundu.
 

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat seçime hazırlanıyor

Misal bolat seyhan iyi parti olarak ilk günkü heyecanla ve yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat , Önümüzdeki günlerde yapılacak olan “ Seçim” hazırlıklarını sürdürdüklerini vurguladı.  Seyhan İlçesi’nin Adana için çok önemli bir konuma sahip olduğuna dikkat çeken Bolat,çalmadıkları hiçbir kapı, kalmayacak şekilde  çalışmalarımızı şevkle, mahalle mahalle, sokak sokak sürdürüyoruz ve bu çalışmalarımızı arttırarak, devam ettiriyoruz derken,  İlçe teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. Bolat , gece gündüz aşk ve şevkle çalışan İYİ  Parti Seyhan teşkilatının Adana’da çok büyük atılımlar yaptığını hatırlatarak, “Yerel alanda  yapılan çalışmalar, ulusal ölçekte Türkiye’nin aynasıdır.  Adana teşkilatları olarak ortaya koyduğumuz  başarı Genel merkezimizde takdirle karşılanmaktadır.” diye konuştu.      
Misal bolat seyhan iyi parti olarak ilk günkü heyecanla ve yarın seçim olacakmış gibi çalışıyoruz

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat , Önümüzdeki günlerde yapılacak olan “ Seçim” hazırlıklarını sürdürdüklerini vurguladı. 

Seyhan İlçesi’nin Adana için çok önemli bir konuma sahip olduğuna dikkat çeken Bolat,çalmadıkları hiçbir kapı, kalmayacak şekilde  çalışmalarımızı şevkle, mahalle mahalle, sokak sokak sürdürüyoruz ve bu çalışmalarımızı arttırarak, devam ettiriyoruz derken,  İlçe teşkilatına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Bolat , gece gündüz aşk ve şevkle çalışan İYİ  Parti Seyhan teşkilatının Adana’da çok büyük atılımlar yaptığını hatırlatarak, “Yerel alanda  yapılan çalışmalar, ulusal ölçekte Türkiye’nin aynasıdır.  Adana teşkilatları olarak ortaya koyduğumuz  başarı Genel merkezimizde takdirle karşılanmaktadır.” diye konuştu.

 


 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.