İyiler hep birlikte evdeyiz dedi.

26.12.2020 - 12:57, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1044+ kez okundu.
 

İyiler hep birlikte evdeyiz dedi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Adana'da başarılı olabilmek için gerek sahalarda, gerek sosyal medya'da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde  Meral Akşener'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 'Genel Merkez'deki çalışmaları bitirdik, evime dönüyorum' paylaşımı sonrası İYİ Partili milletvekillerinin ve partililerin yanı sıra birçok vatandaş da 'evime dönüyorum' etiketiyle paylaşım yaparak Akşener'e destek verdi. İyi Parti Adana Basın ve sosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Ömer Murat Zor yapılan araştırmada Sosyal medya'da yapılan bu etkinliğe, Adana İyi Parti Teşkilatı yapılan paylaşımlara destek vererek çalışmaların Üst sıralarda yer almasınısaglayarak, genel merkezimizin takdirini kazanmıştır..    Başkan yardımcısı Ömer Murat Zor ve ekibi Adana'da Sosyal Medyada iyi Partinin Adana'da  sosyal medya hesaplarının tanıtımında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.   ÜYELİK FORMUNA ULAŞMAK İÇİN FOTOGRAFA TIKLAYINIZ    

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU, Adana'da başarılı olabilmek için gerek sahalarda, gerek sosyal medya'da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde  Meral Akşener'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı 'Genel Merkez'deki çalışmaları bitirdik, evime dönüyorum' paylaşımı sonrası İYİ Partili milletvekillerinin ve partililerin yanı sıra birçok vatandaş da 'evime dönüyorum' etiketiyle paylaşım yaparak Akşener'e destek verdi.

İyi Parti Adana Basın ve sosyal Medyadan Sorumlu İl Başkan yardımcısı Ömer Murat Zor yapılan araştırmada Sosyal medya'da yapılan bu etkinliğe, Adana İyi Parti Teşkilatı yapılan paylaşımlara destek vererek çalışmaların Üst sıralarda yer almasınısaglayarak, genel merkezimizin takdirini kazanmıştır.. 

 

Başkan yardımcısı Ömer Murat Zor ve ekibi Adana'da Sosyal Medyada iyi Partinin Adana'da  sosyal medya hesaplarının tanıtımında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

ÜYELİK FORMUNA ULAŞMAK İÇİN FOTOGRAFA TIKLAYINIZ

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.