İYİ Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Güleryüz Esnafa vergi indirimi istedi.

19.12.2020 - 19:20, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1142+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl Başkan Yardımcısı Ali Güleryüz Esnafa vergi indirimi istedi.

İYİ Parti Adana Kalkınma Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Güleryüz  ; Kovid-19 salgının başladığı mart ayından beri  iç piyasanın canlandırılması gerektiğini vurguladıklarını ve ekonomi yönetimine bu konuda çeşitli tavsiyelerde bulunduklarını belirtirken uygulamadaki etkilerinin beklenenlerin altında kaldığını savundu. Fotografın üzerine tıklayarak üyelik sayfasına gidebilirsiniz   Güleryüz ; Kakınmada öncelikli kurallar bellidir.; Kamuda keyfi harcamalara son verilmelidir, Yatırımlardan değil israftan kaçınılmalı, katma değer üretecek sektörlere teşvik verilmeli. Tarımda iüretim verimliliği arttırmalıdır . Kamu, hem kendi hedeflerini, politikalarını yeniden revize etmeli hem de özel sektöre rehberlik etmelidir. Bu anlamda kamu gelir-gider dengesi yeniden değerlendirilmeli, dedi. Sektörde olan küçük ve orta ölçekli işletmelere ve evlerini  büyük zorluklarla geçindirmeye çalışan esnaflara, bir genelge çıkarılmasını ve  kira, vergi, SGK pirimleri, kira stopajları gibi ödemelerden muaf tutulmalarını istiyoruz" diye konuştu. 

İYİ Parti Adana Kalkınma Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ali Güleryüz  ;

Kovid-19 salgının başladığı mart ayından beri  iç piyasanın canlandırılması gerektiğini vurguladıklarını ve ekonomi yönetimine bu konuda çeşitli tavsiyelerde bulunduklarını belirtirken uygulamadaki etkilerinin beklenenlerin altında kaldığını savundu.

Fotografın üzerine tıklayarak üyelik sayfasına gidebilirsiniz

 

Güleryüz ; Kakınmada öncelikli kurallar bellidir.;

Kamuda keyfi harcamalara son verilmelidir, Yatırımlardan değil israftan kaçınılmalı, katma değer üretecek sektörlere teşvik verilmeli. Tarımda iüretim verimliliği arttırmalıdır .

Kamu, hem kendi hedeflerini, politikalarını yeniden revize etmeli hem de özel sektöre rehberlik etmelidir. Bu anlamda kamu gelir-gider dengesi yeniden değerlendirilmeli, dedi.

Sektörde olan küçük ve orta ölçekli işletmelere ve evlerini  büyük zorluklarla geçindirmeye çalışan esnaflara, bir genelge çıkarılmasını ve  kira, vergi, SGK pirimleri, kira stopajları gibi ödemelerden muaf tutulmalarını istiyoruz" diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.