65+ yasakları: Korunma mı, Hak ihlali mi?

18.12.2020 - 21:37, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2401+ kez okundu.
 

65+ yasakları: Korunma mı, Hak ihlali mi?

Adalar Pandemi Danışma Kurulu tarafından düzenlenen “Herkese Açık Sohbet” buluşmaları başlıyor. 20 Aralık Pazar günü saat 14.00'te YouTube üzerinden yapılacak ilk canlı yayında “65+ yasakları” konuşulacak. Konuşmacılar arasında Marianna Vasiliadiz (Psikolog - Burgazada) - Bahri Belen (Avukat - Burgazada) + Ergün Özer (Avukat – Büyükada, 65+ yasaklarını yargıya taşıyan Ataol Behramoğlu'nun avukatı) yer alıyor. Sohbetin moderatörlüğünü ise Adalar Pandemi Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Benan Müsellim yapacak.   İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65+ yaş grubu için yeniden kısıtlama getirilmişti. Bu yaş grubunda olanlar 10.00-13.00 saatleri içinde sokağa çıkabiliyor.   Sohbete katılmak için: 20 Aralık Pazar, saat 14.00 Canlı yayın linki: https://youtu.be/QCD34U3t0Hc Adali dergisi-YouTubeAdalar C-19 Danışma Kurulu Adalar'da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar'da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır

Adalar Pandemi Danışma Kurulu tarafından düzenlenen “Herkese Açık Sohbet” buluşmaları başlıyor. 20 Aralık Pazar günü saat 14.00'te YouTube üzerinden yapılacak ilk canlı yayında “65+ yasakları” konuşulacak. Konuşmacılar arasında Marianna Vasiliadiz (Psikolog - Burgazada) - Bahri Belen (Avukat - Burgazada) + Ergün Özer (Avukat – Büyükada, 65+ yasaklarını yargıya taşıyan Ataol Behramoğlu'nun avukatı) yer alıyor. Sohbetin moderatörlüğünü ise Adalar Pandemi Danışma Kurulu üyesi Prof. Dr. Benan Müsellim yapacak.
 
İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgeyle, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65+ yaş grubu için yeniden kısıtlama getirilmişti. Bu yaş grubunda olanlar 10.00-13.00 saatleri içinde sokağa çıkabiliyor.
 
Sohbete katılmak için:
20 Aralık Pazar, saat 14.00
Canlı yayın linki: https://youtu.be/QCD34U3t0Hc
Adali dergisi-YouTube
Adalar C-19 Danışma Kurulu
Adalar'da koronavirüs pandemisiyle mücadele ve dayanıklılığın artırılması, etkin önlemleri alınması, halk sağlığının korunması ve toplumsal huzurun, uyumun devamlılığının sağlanması için çok disiplinli ve çok yönlü bilgi edinme ve paylaşım ortamını geliştirmeyi amaçlayan bir sivil girişim olarak 18 Nisan 2020 tarihinde çalışmalarına başlamıştır. Haftalık olarak toplanmakta ve durum değerlendirmesi yapıp tavsiyelerini ilgili kurumlara ve Adalılara iletmektedir. Grupta Adalar'da ikamet eden hekimler, uzmanlar ve sivil toplum gönüllüleri bulunmaktadır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.