Kayıp koyunları jandarma buldu.

GÜNDEM 15.12.2020 - 08:24, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 102+ kez okundu.
 

Kayıp koyunları jandarma buldu.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Çukurova ilçesi Söğütlü Mahallesinde ikamet eden A.K. isimli şahsın küçükbaş hayvanlarını otlattıktan sonra akşam saatlerinde ağılına getirdiğini, hayvanları saydığında (30) küçükbaş hayvanın olmadığını ve çalındığı ihbarında bulunmuştur.   Jandarma ekipleri ve mahalle halkı ile birlikte aramaya başlanılmış ve yapılan aramada (30) küçükbaş hayvanın mahalleye yaklaşık 4-5 km. uzaklıkta ormanlık alanda devriye tarafından bulunmuş olup, kulak küpelerinden yapılan sorgulamada hayvanların A.K. isimli şahsa ait olduğu tespit edilerek kendisine teslim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.             2 Ek                  

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Çukurova ilçesi Söğütlü Mahallesinde ikamet eden A.K. isimli şahsın küçükbaş hayvanlarını otlattıktan sonra akşam saatlerinde ağılına getirdiğini, hayvanları saydığında (30) küçükbaş hayvanın olmadığını ve çalındığı ihbarında bulunmuştur.

 

Jandarma ekipleri ve mahalle halkı ile birlikte aramaya başlanılmış ve yapılan aramada (30) küçükbaş hayvanın mahalleye yaklaşık 4-5 km. uzaklıkta ormanlık alanda devriye tarafından bulunmuş olup, kulak küpelerinden yapılan sorgulamada hayvanların A.K. isimli şahsa ait olduğu tespit edilerek kendisine teslim edilmiştir.

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

 

 

 

 
 
 
2 Ek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.