Hüseyin Baş: Ülke servetini betona değil, bilime gömseydik Milli aşıyı konuşurduk

SİYASET 13.12.2020 - 19:13, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1632+ kez okundu.
 

Hüseyin Baş: Ülke servetini betona değil, bilime gömseydik Milli aşıyı konuşurduk

Hüseyin Baş: Ülke servetini betona değil, bilime gömseydik Milli aşıyı konuşurduk Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ” Ülke servetini betona değil, bilime gömseydik şimdi Alman veya Çin aşısı yerine Milli Aşımızı konuşuyorduk.” dedi. BTP Lideri Baş yaptığı açıklamada,”Corona aşısını bulan iki Türk bilim insanı ile övünüyoruz. Bu başarının arkasında aşı araştırmalarına 750 milyon € ayıran Alman Devleti olduğunu unutmayalım.”Diyerek “Ülke olarak servetimizi betona değil bilime gömseydik şimdi Alman veya Çin aşısı yerine Milli Aşımızı konuşuyorduk.”dedi.

Hüseyin Baş: Ülke servetini betona değil, bilime gömseydik Milli aşıyı konuşurduk

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş, ” Ülke servetini betona değil, bilime gömseydik şimdi Alman veya Çin aşısı yerine Milli Aşımızı konuşuyorduk.” dedi.

BTP Lideri Baş yaptığı açıklamada,”Corona aşısını bulan iki Türk bilim insanı ile övünüyoruz. Bu başarının arkasında aşı araştırmalarına 750 milyon € ayıran Alman Devleti olduğunu unutmayalım.”Diyerek “Ülke olarak servetimizi betona değil bilime gömseydik şimdi Alman veya Çin aşısı yerine Milli Aşımızı konuşuyorduk.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.