Recai Mercimek, Pandemi hastanesiyle ilgili konuştu.

GÜNDEM 02.12.2020 - 21:07, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1517+ kez okundu.
 

Recai Mercimek, Pandemi hastanesiyle ilgili konuştu.

İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak Adana’ya yaptırılmayan Pandemi hastanesiyle ilgili konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Zeydan Karalar başkanlığında yapılan toplantıda gündem dışı söz alan, İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek  Pandemi (covid19)ile ilgili olarak yeni önlemler alındığına dikkat çekerek, herkesin kurallara uyması gerektiğini vurguladı. Recai Mercimek; Tüm adananın ve Adana’ya komşu İllerinde faydalanacağı Sayın Zeydan Karaların  Tüyap Fuar alanı kapalı kısmına yaptırdığı Pandomi Hastanesi Hükümet tarafından siyasi amaçlar uğruna kapatıldı. Elimizde bulunan imkanı kullanamadık. Bugün bu Pandemi ortamında Ordu Belediyesi, Kapalı otoparkları Pandemi hastanesi  olarak kullanmak üzere hazırlamaya başlamışlardır. 13.500 m2 kapalı alanda gelişmiş özellikleri ve olanakları ile tamamen klimatize edilmiş ideal çalışma ortamı bulunan  ve Sağlık çalışanlarına ve hastalara her türlü hizmeti sağlayacak şekilde dizayn edilen Bu alanı kullanmaya  şimdilerde ne kadar ihtiyaç olduğu  olduğu Pandemi’nin çok ölümlü  bir vaka haline geldiği bu günlerde gözlenmektedir. Zamanında Bu Pandemi hastanesini politikaya alet edenler  işe yaramaz diye kapatıp mühürletmişlerdi  şimdi muhatapları bu konuda ne cevap verecekler  merak ediyorum Neyse ki sevindirici bir haber aldık. 11 Aralık itibarıyla aşı başlayacak. Böylece salgının seyrinin aşağı doğru seyredeceğini düşünüyorum” dedi.  Recai Mercimek, Adana’ya bir taş koyana her zaman saygımız vardır,diyerek Sayın Selahattin Çolak Yüreğir’e İlk Asansörlü binaları yaptırdı. Sayın Aytaç Durak, Adana’nın 30 yıllık su ihtiyacını Karşıladı. Sayın Hüseyin Sözlü her ne kadar kendisi tamamlamasada, Devlet Bahçeli Köprüsünün  temenilini  Atarak bitince Adana’nın trafik sorununu büyük ölçüde çözecek bir esere imza attı.Şimdi Bilbordlarda görüyoruz ,Sayın Cumhurbaşkanı 530 milyon gibi bir paraya bu köprüyü bitirecek. .Daha öncede söyledğim  gibi Adana’ya bir taş koyana müteşşekkürüm. İsmini saydığım kişilere Adana’ya verdikleri hizmetleden dolayı  ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.
İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek Meclis toplantısında gündem dışı söz alarak Adana’ya yaptırılmayan Pandemi hastanesiyle ilgili konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nin Aralık ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Zeydan Karalar başkanlığında yapılan toplantıda gündem dışı söz alan, İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek  Pandemi (covid19)ile ilgili olarak yeni önlemler alındığına dikkat çekerek, herkesin kurallara uyması gerektiğini vurguladı.

Recai Mercimek;

Tüm adananın ve Adana’ya komşu İllerinde faydalanacağı Sayın Zeydan Karaların  Tüyap Fuar alanı kapalı kısmına yaptırdığı Pandomi Hastanesi Hükümet tarafından siyasi amaçlar uğruna kapatıldı. Elimizde bulunan imkanı kullanamadık. Bugün bu Pandemi ortamında Ordu Belediyesi, Kapalı otoparkları Pandemi hastanesi  olarak kullanmak üzere hazırlamaya başlamışlardır.

13.500 m2 kapalı alanda gelişmiş özellikleri ve olanakları ile tamamen klimatize edilmiş ideal çalışma ortamı bulunan  ve Sağlık çalışanlarına ve hastalara her türlü hizmeti sağlayacak şekilde dizayn edilen Bu alanı kullanmaya  şimdilerde ne kadar ihtiyaç olduğu  olduğu Pandemi’nin çok ölümlü  bir vaka haline geldiği bu günlerde gözlenmektedir. Zamanında Bu Pandemi hastanesini politikaya alet edenler  işe yaramaz diye kapatıp mühürletmişlerdi  şimdi muhatapları bu konuda ne cevap verecekler  merak ediyorum Neyse ki sevindirici bir haber aldık. 11 Aralık itibarıyla aşı başlayacak. Böylece salgının seyrinin aşağı doğru seyredeceğini düşünüyorum” dedi. 

Recai Mercimek, Adana’ya bir taş koyana her zaman saygımız vardır,diyerek

Sayın Selahattin Çolak Yüreğir’e İlk Asansörlü binaları yaptırdı. Sayın Aytaç Durak, Adana’nın 30 yıllık su ihtiyacını Karşıladı. Sayın Hüseyin Sözlü her ne kadar kendisi tamamlamasada, Devlet Bahçeli Köprüsünün  temenilini  Atarak bitince Adana’nın trafik sorununu büyük ölçüde çözecek bir esere imza attı.Şimdi Bilbordlarda görüyoruz ,Sayın Cumhurbaşkanı 530 milyon gibi bir paraya bu köprüyü bitirecek. .Daha öncede söyledğim  gibi Adana’ya bir taş koyana müteşşekkürüm. İsmini saydığım kişilere Adana’ya verdikleri hizmetleden dolayı  ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.