Recai Mercimek,pandemi yasaklarına azami uyum gösterilmesi gerekli.

GÜNDEM 01.12.2020 - 09:02, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1486+ kez okundu.
 

Recai Mercimek,pandemi yasaklarına azami uyum gösterilmesi gerekli.

İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek ,Başbakan merhum Mesut Yılmaz'ın adının Adana’da bir bulvara verilmesi komisyona sevk edilmesi sağlandı.

İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek  son günlerde aşırı derecede artan pandemi vakalarına karşı Adanalıları uyararak hijyen,sosyal mesafe ve maske kullanımı ile pandemi yasaklarına azami uyum gösterilmesi gerektiğini söyledi.  Mercimek, pandemi kurallarına tam anlamıyla uymak suretiyle görevlerini aksatmadan yerine getirdiklerini belirtti.   Mercimek son olarak iyi parti gurup başkan Vekili olarak mecliste Adana’ya  giriş-çıkış güzergahında bulunan refüjlerin tamir ve bakımının yapılması, Sasa fabrikası ile İncirlik arasındaki güzergahta bulunan  esnafa destek vermek şartı ile işyerlerinin aynı renk tek tip boyanmasını ve Başbakan merhum Mesut Yılmaz'ın adının Adana’da bir bulvara verilmesini komisyona sevk edilmesini sağladığını, Adana ile ilgili hizmet ve girişimlerine devam edeceğini,daha birçok projesi olduğunu ve bunları hayata geçirmek için elinden gelen bütün çabayı göstereceğini belirtti.
İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek ,Başbakan merhum Mesut Yılmaz'ın adının Adana’da bir bulvara verilmesi komisyona sevk edilmesi sağlandı.

İyi parti Adana Büyükşehir belediye grup başkan Vekili Recai Mercimek  son günlerde aşırı derecede artan pandemi vakalarına karşı Adanalıları uyararak hijyen,sosyal mesafe ve maske kullanımı ile pandemi yasaklarına azami uyum gösterilmesi gerektiğini söyledi.  Mercimek, pandemi kurallarına tam anlamıyla uymak suretiyle görevlerini aksatmadan yerine getirdiklerini belirtti. 

 Mercimek son olarak iyi parti gurup başkan Vekili olarak mecliste Adana’ya  giriş-çıkış güzergahında bulunan refüjlerin tamir ve bakımının yapılması, Sasa fabrikası ile İncirlik arasındaki güzergahta bulunan  esnafa destek vermek şartı ile işyerlerinin aynı renk tek tip boyanmasını ve Başbakan merhum Mesut Yılmaz'ın adının Adana’da bir bulvara verilmesini komisyona sevk edilmesini sağladığını, Adana ile ilgili hizmet ve girişimlerine devam edeceğini,daha birçok projesi olduğunu ve bunları hayata geçirmek için elinden gelen bütün çabayı göstereceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.