OLİMPİK DEĞERLERE KATKI’NIN ÖDÜLÜ

27.11.2020 - 10:04, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1932+ kez okundu.
 

OLİMPİK DEĞERLERE KATKI’NIN ÖDÜLÜ

DÜNYA ARTİSTİK CİMNASTİK ŞAMPİYONU AZMİ, ÇALIŞKANLIĞI VE DİSİPLİNİ İLE DÜNYA ÇAPINDA SPORTİF BAŞARILARA İMZA ATAN KİŞİLİĞİ İLE MÜKEMMELİYET SAYGI VE DOSTLUK DEĞERLERİNİ YANSITAN “THE COLAK” HAREKETİNİ CİMNASTİK LİTERATÜRÜNE KAZANDIRAN MİLLİ SPORCUMUZ İBRAHİM ÇOLAK 2020 MUSTAFA V. KOÇ SPOR ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ OLDU

  KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ CAROLINE N. KOÇ:   “BUGÜN DÖRDÜNCÜ KEZ YİNE SPORTİF BAŞARISI, SPORTMENLİĞİ VE ETİK DEĞERLERİYLE ÖNEMLİ BİR ROL MODELİ ÖDÜLLENDİRECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM. ZORLU DEĞERLENDİRME SÜRECİMİZ BİZİ AZMİ, ÇALIŞKANLIĞI VE DİSİPLİNİ SAYESİNDE DÜNYA ÇAPINDA SPORTİF BAŞARILARA İMZA ATAN, KİŞİLİĞİ İLE İSE MÜKEMMELİYET, SAYGI VE DOSTLUK DEĞERLERİNİ YANSITAN BİR İSME ULAŞTIRDI. 2020 MUSTAFA V. KOÇ SPOR ÖDÜLÜ’NÜ KAZANAN İSİM 2019 DÜNYA ARTİSTİK CİMNASTİK ŞAMPİYONASI’NDA ALTIN MADALYA ALARAK BU ALANDA TARİHİMİZDEKİ İLK DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN MİLLİ SPORCUMUZ İBRAHİM ÇOLAK. İBRAHİM’İN SPORUN EN TEMEL VE ZORLU BRANŞLARINDAN BİRİ OLAN CİMNASTİKTEKİ BÜYÜK KAZANIMLARININ, YARININ DÜNYA ŞAMPİYONLARINA İLHAM KAYNAĞI OLMASINI TÜM KALBİMLE DİLİYORUM.” Sporcu, yönetici ve destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç’un anısını ve spor alanındaki vizyonunu yaşatmak amacıyla Koç Holding ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle düzenlenen “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” dördüncü kez sahibini buldu. 2019 Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak bu alanda Türkiye’nin ilk dünya şampiyonu olan, 2017 yılında Avustralya Dünya Kupası’nda yaptığı hareketle “The Colak” hareketini dünya cimnastik literatürüne yazdıran, Tokyo’da düzenlenecek 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan milli sporcumuz İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda “2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü”ne lâyık görüldü.   Bu yıl pandemi şartları nedeniyle 26 Kasım’da Koç Holding’in Youtube kanalında gerçekleştirilen törende 25 yaşındaki milli sporcumuz İbrahim Çolak’a toplam 250 bin TL’lik maddi ödülün yanı sıra, Koç logosunun da mimarı olan dünyaca ünlü tasarımcı Ivan Chermayeff’in tasarladığı ödül takdim edildi.
DÜNYA ARTİSTİK CİMNASTİK ŞAMPİYONU AZMİ, ÇALIŞKANLIĞI VE DİSİPLİNİ İLE DÜNYA ÇAPINDA SPORTİF BAŞARILARA İMZA ATAN KİŞİLİĞİ İLE MÜKEMMELİYET SAYGI VE DOSTLUK DEĞERLERİNİ YANSITAN “THE COLAK” HAREKETİNİ CİMNASTİK LİTERATÜRÜNE KAZANDIRAN MİLLİ SPORCUMUZ İBRAHİM ÇOLAK 2020 MUSTAFA V. KOÇ SPOR ÖDÜLÜ’NÜN SAHİBİ OLDU

 

KOÇ HOLDİNG YÖNETİM KURULU ÜYESİ CAROLINE N. KOÇ:

 

“BUGÜN DÖRDÜNCÜ KEZ YİNE SPORTİF BAŞARISI, SPORTMENLİĞİ VE ETİK DEĞERLERİYLE ÖNEMLİ BİR ROL MODELİ ÖDÜLLENDİRECEK OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM. ZORLU DEĞERLENDİRME SÜRECİMİZ BİZİ AZMİ, ÇALIŞKANLIĞI VE DİSİPLİNİ SAYESİNDE DÜNYA ÇAPINDA SPORTİF BAŞARILARA İMZA ATAN, KİŞİLİĞİ İLE İSE MÜKEMMELİYET, SAYGI VE DOSTLUK DEĞERLERİNİ YANSITAN BİR İSME ULAŞTIRDI. 2020 MUSTAFA V. KOÇ SPOR ÖDÜLÜ’NÜ KAZANAN İSİM 2019 DÜNYA ARTİSTİK CİMNASTİK ŞAMPİYONASI’NDA ALTIN MADALYA ALARAK BU ALANDA TARİHİMİZDEKİ İLK DÜNYA ŞAMPİYONU OLAN MİLLİ SPORCUMUZ İBRAHİM ÇOLAK. İBRAHİM’İN SPORUN EN TEMEL VE ZORLU BRANŞLARINDAN BİRİ OLAN CİMNASTİKTEKİ BÜYÜK KAZANIMLARININ, YARININ DÜNYA ŞAMPİYONLARINA İLHAM KAYNAĞI OLMASINI TÜM KALBİMLE DİLİYORUM.”

Sporcu, yönetici ve destekçi olarak spora büyük katkılarda bulunmuş Mustafa V. Koç’un anısını ve spor alanındaki vizyonunu yaşatmak amacıyla Koç Holding ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) iş birliğiyle düzenlenen “Mustafa V. Koç Spor Ödülü” dördüncü kez sahibini buldu. 2019 Dünya Artistik Cimnastik Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak bu alanda Türkiye’nin ilk dünya şampiyonu olan, 2017 yılında Avustralya Dünya Kupası’nda yaptığı hareketle “The Colak” hareketini dünya cimnastik literatürüne yazdıran, Tokyo’da düzenlenecek 2020 Yaz Olimpiyat Oyunları’nda ülkemizi temsil edecek olan milli sporcumuz İbrahim Çolak, sporla ilgili pek çok kişi ve kurumdan gelen aday önerileri arasından, seçici kurul ve jüri değerlendirmesi sonucunda “2020 Mustafa V. Koç Spor Ödülü”ne lâyık görüldü.

 

Bu yıl pandemi şartları nedeniyle 26 Kasım’da Koç Holding’in Youtube kanalında gerçekleştirilen törende 25 yaşındaki milli sporcumuz İbrahim Çolak’a toplam 250 bin TL’lik maddi ödülün yanı sıra, Koç logosunun da mimarı olan dünyaca ünlü tasarımcı Ivan Chermayeff’in tasarladığı ödül takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.