Recai Mercimek sokak hayvanlarını elleriyle besledi.

25.11.2020 - 20:01, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1725+ kez okundu.
 

Recai Mercimek sokak hayvanlarını elleriyle besledi.

Recai Mercimek sokak hayvanlarının yanında.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek Hafta sonu tekir yaylasında sokak hayvanlarını besleyerek hayırseverliğini birkez daha gösterdi. Adana'ya ve Adanalılara yaptığı yardımlarla tanınan İYİ parti Yüreğir meclis üyesi,Büyükşehir belediyesi Başkan vekili Recai Mercimek bu seferde sokak hayvanlarını besleyerek yardımseverliğini bir kez daha kanıtlamış oldu. Mercimek; Hafta sonu tekir yaylasında sessizdolaşan sokak hayvanlarına yem dağıtımındaydım. Tekirin dondurucu soğuğu başlamış. Bu hayvanları sokaktan kurtarıp barınaga almak sokaklardan ve soguktan kurtarmak lazım.İlk  fırsatta bu sessiz hayvanlara müdahale edip sokaktan kurtarmak için girişimlere başlayacağız, diyerek beslemelerinin devam edeceğini söyledi.
Recai Mercimek sokak hayvanlarının yanında.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Recai Mercimek Hafta sonu tekir yaylasında sokak hayvanlarını besleyerek hayırseverliğini birkez daha gösterdi.

Adana'ya ve Adanalılara yaptığı yardımlarla tanınan İYİ parti Yüreğir meclis üyesi,Büyükşehir belediyesi Başkan vekili Recai Mercimek bu seferde sokak hayvanlarını besleyerek yardımseverliğini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Mercimek; Hafta sonu tekir yaylasında sessizdolaşan sokak hayvanlarına yem dağıtımındaydım. Tekirin dondurucu soğuğu başlamış. Bu hayvanları sokaktan kurtarıp barınaga almak sokaklardan ve soguktan kurtarmak lazım.İlk  fırsatta bu sessiz hayvanlara müdahale edip sokaktan kurtarmak için girişimlere başlayacağız, diyerek beslemelerinin devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.