İyi Partide okuma seferberliği..

YAŞAM 22.11.2020 - 20:53, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2364+ kez okundu.
 

İyi Partide okuma seferberliği..

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı,Basın ve sosyal medyadan sorumlu İl başkan yardımcısı Ömer Murat Zor'un yazdığı, Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabın ikinci baskısı piyasaya çıktı.

Kitaplar,Her fırsatta elimize aldığımız, çantamızdan eksik etmediğimiz, kendimize uygun her türünü bulabildiğimiz  başlı başına ayrı bir dünyadır. İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU 'da Ömer Murat Zor'un ikinci baskısının kaleme aldığı, Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabını inceleyerek, Okumanın önemine inanan kişiler olarak partimiz bünyesinde kitap okuma seferberliği başlatma kararı aldık. Ömer Murat Zor'un Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabı, yazarın kaliteli ve kişilikli kalemini ortaya çıkarmış. Yaptıgı başarılı çalışmalarının devamını diliyor,Partili, Partisiz okumayı seven tüm vatandaşlarımızın bu kitabı edinerek okumalarını tavsiye ediyorum dedi. '' Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabın yazarı Ömer Murat Zor ise, Kitaplar tarihin en eski dönemlerinden beri var olan ve hayatımızın her alanında yardımına ihtiyaç duyduğumuz eserlerdir. Hayatımızın vazgeçilmezi olan kitaplar tıpkı iyi bir dost gibi size sarılır, başarılı bir doktor gibi sizi tedavi eder, ufkunuzu açar, yol gösterir, yalnız bırakmaz… Yeri gelir en yakın arkadaşınız olur, yeri gelir akıl danışacağınız hocanız ufkumuzu açarak yol gösterir. Düzenli kitap okumanın faydalarını hatırlarsanız yaşamımızın bir parçası oldugunu aklımızdan çıkaramayız'' dedi Daha sonra kitabın yazarı Ömer Murat Zor Kadın Politikalarından sorumlu  İl başkan yardımcısı Çigdem Akça, İş dünyası sanayi ve ekonomiden sorumlu  İl başkan yardımcısı Mustafa Kökenler ,Seçim işlerinden sorumlu İl başkan yardımcısı Necip Ermez, Seyhan ilçe Başkan yardımcısı, Ayhan Binboğa'ya imzalı birer kitap hediye etti.
İYİ Parti Adana İl Başkanlığı,Basın ve sosyal medyadan sorumlu İl başkan yardımcısı Ömer Murat Zor'un yazdığı, Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabın ikinci baskısı piyasaya çıktı.

Kitaplar,Her fırsatta elimize aldığımız, çantamızdan eksik etmediğimiz, kendimize uygun her türünü bulabildiğimiz  başlı başına ayrı bir dünyadır.

İYİ PARTİ ADANA İL BAŞKANI GÖKTÜRK BOYVADAOĞLU 'da Ömer Murat Zor'un ikinci baskısının kaleme aldığı, Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabını inceleyerek, Okumanın önemine inanan kişiler olarak partimiz bünyesinde kitap okuma seferberliği başlatma kararı aldık. Ömer Murat Zor'un Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabı, yazarın kaliteli ve kişilikli kalemini ortaya çıkarmış. Yaptıgı başarılı çalışmalarının devamını diliyor,Partili, Partisiz okumayı seven tüm vatandaşlarımızın bu kitabı edinerek okumalarını tavsiye ediyorum dedi.

'' Güler misin? Ağlar mısın? İsimli kitabın yazarı Ömer Murat Zor ise, Kitaplar tarihin en eski dönemlerinden beri var olan ve hayatımızın her alanında yardımına ihtiyaç duyduğumuz eserlerdir.

Hayatımızın vazgeçilmezi olan kitaplar tıpkı iyi bir dost gibi size sarılır, başarılı bir doktor gibi sizi tedavi eder, ufkunuzu açar, yol gösterir, yalnız bırakmaz… Yeri gelir en yakın arkadaşınız olur, yeri gelir akıl danışacağınız hocanız ufkumuzu açarak yol gösterir. Düzenli kitap okumanın faydalarını hatırlarsanız yaşamımızın bir parçası oldugunu aklımızdan çıkaramayız'' dedi

Daha sonra kitabın yazarı Ömer Murat Zor Kadın Politikalarından sorumlu  İl başkan yardımcısı Çigdem Akça, İş dünyası sanayi ve ekonomiden sorumlu  İl başkan yardımcısı Mustafa Kökenler ,Seçim işlerinden sorumlu İl başkan yardımcısı Necip Ermez, Seyhan ilçe Başkan yardımcısı, Ayhan Binboğa'ya imzalı birer kitap hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.