İyiler Adana yollarında.

18.11.2020 - 21:14, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1363+ kez okundu.
 

İyiler Adana yollarında.

İyi Parti iktidar olma yolunda hızla ilerlerken,Adana İl Teşkilatı, İYİ Parti Adana İl BAŞKANI Göktürk BOYVADAOĞLU, İl ve İlçe Teşkilatlarıyla, Adanayı karış karış gezerek esnaf ziyaretlerine devam ediyor.  İl Yöneticileri ve İlçe Başkanları ile Adanay'ı gezmeye devam eden İYİ Parti Adana İl BAŞKANI Göktürk BOYVADAOĞLU ve ekibinin Bugünkü duragı Yumurtalık'tı. Yumurtalık İlçe Başkanı Kenan Deniz'in Organize ettiği Yumurtalık ziyaretinde ,Yumurtalık esnaflarını ziyaret edip,vatandaşlarla görüşen İyi Parti heyeti yapılan görüşmelerin ardından Adana'ya döndü. Göktürk BOYVADAOĞLU; Ayakkabılarımızı eskitmek ve daha İYİ bir TÜRKİYE umuduyla çıktığımız bu kutlu yolda bugünkü durağımız,Yumurtalık İlçemizdi. Yumurtalık İlçe Başkanımız Sn. Kenan DENİZ’ in Organize ettiği ve esnaflarımızın, isteklerini dinleyip not aldığımız etkinliğimizde, Adanamızın güzide Turizm ilçesi Yumurtalık'ta esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ekonomi ve Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Bizleri yumurtalık gezimizde yalnız bırakmayan; Genel İdare Kurulu Üyemiz Sn. Ümmü Gülsüm PAKSOY, İl Başkan Yardımcılarımız,Seyhan İlçe Başkanımız Sn. Misal BOLAT, Çukurova İlçe Başkanımız Sn. İlker AKÇA, Yüreğir İlçe Başkanımız Sn. Enis AKYÜREK, Sarıçam İlçe Başkanımız Sn. Ahmet KÖSE, Ceyhan İlçe Başkanımız Sn. Sedat AKKUŞ,Karataş İlçe Başkanımız Sn. Ekrem KUŞÇU, Pozantı İlçe Başkanımız Sn. Mustafa ARIKAN, Feke İlçe Başkanımız Sn. Burhan SEZGİN, Saimbeyli İlçe Başkanımız Sn. Hüdaverdi AKÇAL, Karaisalı İlçe Başkanımız Sn. Mehmet KOCA,Yüreğir Belediye Meclis Üyemiz ve Adana Teşkilat Başkanımız Sn. Duran Hakan ŞAŞMAZ,Karaisalı Belediye Meclis Üyemiz Sn. Ayhan IŞIK’ la birlikte katıldık. Misafirperverliklerinden dolayı Yumurtalık İlçe Başkanımız Sn. Kenan DENİZ ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Dedi.

İyi Parti iktidar olma yolunda hızla ilerlerken,Adana İl Teşkilatı, İYİ Parti Adana İl BAŞKANI Göktürk BOYVADAOĞLU, İl ve İlçe Teşkilatlarıyla, Adanayı karış karış gezerek esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

 İl Yöneticileri ve İlçe Başkanları ile Adanay'ı gezmeye devam eden İYİ Parti Adana İl BAŞKANI Göktürk BOYVADAOĞLU ve ekibinin Bugünkü duragı Yumurtalık'tı.

Yumurtalık İlçe Başkanı Kenan Deniz'in Organize ettiği Yumurtalık ziyaretinde ,Yumurtalık esnaflarını ziyaret edip,vatandaşlarla görüşen İyi Parti heyeti yapılan görüşmelerin ardından Adana'ya döndü.

Göktürk BOYVADAOĞLU; Ayakkabılarımızı eskitmek ve daha İYİ bir TÜRKİYE umuduyla çıktığımız bu kutlu yolda bugünkü durağımız,Yumurtalık İlçemizdi. Yumurtalık İlçe Başkanımız Sn. Kenan DENİZ’ in Organize ettiği ve esnaflarımızın, isteklerini dinleyip not aldığımız etkinliğimizde, Adanamızın güzide Turizm ilçesi Yumurtalık'ta esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek ekonomi ve Türkiye gündemi hakkında fikir alışverişinde bulunduk.

Bizleri yumurtalık gezimizde yalnız bırakmayan;

Genel İdare Kurulu Üyemiz Sn. Ümmü Gülsüm PAKSOY, İl Başkan Yardımcılarımız,Seyhan İlçe Başkanımız Sn. Misal BOLAT, Çukurova İlçe Başkanımız Sn. İlker AKÇA, Yüreğir İlçe Başkanımız Sn. Enis AKYÜREK, Sarıçam İlçe Başkanımız Sn. Ahmet KÖSE, Ceyhan İlçe Başkanımız Sn. Sedat AKKUŞ,Karataş İlçe Başkanımız Sn. Ekrem KUŞÇU, Pozantı İlçe Başkanımız Sn. Mustafa ARIKAN, Feke İlçe Başkanımız Sn. Burhan SEZGİN, Saimbeyli İlçe Başkanımız Sn. Hüdaverdi AKÇAL, Karaisalı İlçe Başkanımız Sn. Mehmet KOCA,Yüreğir Belediye Meclis Üyemiz ve Adana Teşkilat Başkanımız Sn. Duran Hakan ŞAŞMAZ,Karaisalı Belediye Meclis Üyemiz Sn. Ayhan IŞIK’ la birlikte katıldık.

Misafirperverliklerinden dolayı Yumurtalık İlçe Başkanımız Sn. Kenan DENİZ ve teşkilatına teşekkür ediyorum. Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.