Başkan Zeydan Karalar taburcu oldu, karantina süreci evde devam ediyor…

16.11.2020 - 17:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1871+ kez okundu.
 

Başkan Zeydan Karalar taburcu oldu, karantina süreci evde devam ediyor…

Başkan Zeydan Karalar taburcu oldu, karantina süreci evde devam ediyor…   Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid 19 nedeniyle tedbir ve tedavi amaçlı kaldığı hastaneden hafta sonu taburcu oldu. Çalışmalarını evinde, karantina koşullarında sürdüren Başkan Zeydan Karalar, süreç boyunca iyi dileklerde bulunan vatandaşlara teşekkürlerini sundu. Başkan Zeydan Karalar, büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına da bu vesileyle bir kez daha minnettarlıklarını iletti.

Başkan Zeydan Karalar taburcu oldu, karantina süreci evde devam ediyor…

 

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Covid 19 nedeniyle tedbir ve tedavi amaçlı kaldığı hastaneden hafta sonu taburcu oldu.

Çalışmalarını evinde, karantina koşullarında sürdüren Başkan Zeydan Karalar, süreç boyunca iyi dileklerde bulunan vatandaşlara teşekkürlerini sundu.

Başkan Zeydan Karalar, büyük özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına da bu vesileyle bir kez daha minnettarlıklarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.