Başkan Kaynar Gönüllere Yollar Yapıp Köprüler Kuruyor...

GÜNDEM 16.11.2020 - 12:38, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2395+ kez okundu.
 

Başkan Kaynar Gönüllere Yollar Yapıp Köprüler Kuruyor...

Başkan Mustafa Kaynar Yarbaşı Belediyesinde Sadece Asfalttan Yol Değil;Yaptıkları Sosyal-Maddi Yardımlarla da Gönüllere Yollar Yapıp Köprüler Kuruyor... Yaşanılması Mümkün Olmayan Bu Haneye Başkan Mustafa Kaynar El Atarak Kısa Sürede Yıkıp Yerine Yeni Bina İnşaa Etti 80 Yaşındaki Meryem Teyzeye Bu Yapılan Hayata Tekrar Geri Döndermektir".   Yarbaşı Beldesi Karacarlı mahallesi Düzici/Osmaniye'de oturan eşinden çok uzun zaman önce ayrılmış yalnız yaşayan Meryem Ünal 80 yaşında yoksul biri,evi yaşanılamayacak haldeydi,böyle kalırsa da bu kışı sadece sağlık sorunlarını çoğaltarak geçirecekti bu metruk yapıda,öyle olmasına Başkan Kaynar izin vermedi. "Biz Halk İçin Varız Sosyal Belediyeciliği Sonuna Kadar da Uygulayacağız" Bakıma muhtaç ta olan Meryem teyzeye hayırseverlerle birlikte yardım elini uzatan Başkan Mustafa Kaynar: ”Bu teyzemizin yoksul,bakıma muhtaç ve üstelik te son derece sağlıksız-harabeye dönmüş yaşadığı evinde bu kışı sağlıklı geçirmesi mümkün değildi,bizimde analarımız-babalarımız var herkes bu duruma düşebilir ki,durumu,imkanı olanın,yoksul-perişan halde olana yardım etmesi kutsal kitabımızda da yer almaktadır,bizim peygamberimiz”komşusu açken tok yatan bizden değildir”demiştir. "Belediyecilik Sadece Yol Su Ve Benzeri Şeyler yapmak Değildir" Bizim belediyecilik felsefemiz de maddi-manevi gücümüzü kullanıp,onlara yani yoksula yardımcı olmaktır,onlar varsa-onlar iyiyse bizde iyiyiz.Biz halkçı bir belediyeyiz,yol su vb şeyleri muhakkak yapmaktır belediyelerin birinci vazifeleri ama biz ayriyeten de muhtarlarımız kanalıyla tespit ettiğimiz müşkül insanlarımıza yardım elimizi uzatarak yanlarında sonuna kadar da yer alıyoruz-alacağızda.  Hayırsever vatandaşlarımızla giriştiğimiz son hareketimizde de,Meryem teyzemizin harabeye dönüşmüş evini önce tadilat yaptıralım diye düşündük ama baktık ki tadilat yetersiz kalacak,işte bizde o anda gerekeni yaparak yani evi yıkıp,yerine yeni ev yaptık,yaşlı teyzemize.Onun rahatı sağlığı bizim için önemlidir,ona sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Benim Başkanlığımdaki belediyemizde,yoksullara,sosyal ve maddi desteklerimiz daima olacaktır”dedi. Önce tadilat yapmak istedikleri ama tadilatın işe yaramayacagını anlayıp; yıkılıp, yerine yenisinin yapılmasına karar verdikleri o harabe bina,şu anda Meryem teyzemizin kullanmasına hazır son derece sağlıklı,son derece güvenli bir mesken oldu. Başkan Mustafa Kaynar'ın yoksullara,bu tip sosyal ve maddi yadımlara devam edeceğini belirtmesi ve yaptığı icraatları,ilçe halkının da çok büyük takdirini toplamakta.

Başkan Mustafa Kaynar Yarbaşı Belediyesinde Sadece Asfalttan Yol Değil;Yaptıkları Sosyal-Maddi Yardımlarla da Gönüllere Yollar Yapıp Köprüler Kuruyor...

Yaşanılması Mümkün Olmayan Bu Haneye Başkan Mustafa Kaynar El Atarak Kısa Sürede Yıkıp Yerine Yeni Bina İnşaa Etti

80 Yaşındaki Meryem Teyzeye Bu Yapılan Hayata Tekrar Geri Döndermektir".

  Yarbaşı Beldesi Karacarlı mahallesi Düzici/Osmaniye'de oturan eşinden çok uzun zaman önce ayrılmış yalnız yaşayan Meryem Ünal 80 yaşında yoksul biri,evi yaşanılamayacak haldeydi,böyle kalırsa da bu kışı sadece sağlık sorunlarını çoğaltarak geçirecekti bu metruk yapıda,öyle olmasına Başkan Kaynar izin vermedi.

"Biz Halk İçin Varız Sosyal Belediyeciliği Sonuna Kadar da Uygulayacağız"

Bakıma muhtaç ta olan Meryem teyzeye hayırseverlerle birlikte yardım elini uzatan Başkan Mustafa Kaynar:

Bu teyzemizin yoksul,bakıma muhtaç ve üstelik te son derece sağlıksız-harabeye dönmüş yaşadığı evinde bu kışı sağlıklı geçirmesi mümkün değildi,bizimde analarımız-babalarımız var herkes bu duruma düşebilir ki,durumu,imkanı olanın,yoksul-perişan halde olana yardım etmesi kutsal kitabımızda da yer almaktadır,bizim peygamberimiz”komşusu açken tok yatan bizden değildir”demiştir.

"Belediyecilik Sadece Yol Su Ve Benzeri Şeyler yapmak Değildir"

Bizim belediyecilik felsefemiz de maddi-manevi gücümüzü kullanıp,onlara yani yoksula yardımcı olmaktır,onlar varsa-onlar iyiyse bizde iyiyiz.Biz halkçı bir belediyeyiz,yol su vb şeyleri muhakkak yapmaktır belediyelerin birinci vazifeleri ama biz ayriyeten de muhtarlarımız kanalıyla tespit ettiğimiz müşkül insanlarımıza yardım elimizi uzatarak yanlarında sonuna kadar da yer alıyoruz-alacağızda.

 Hayırsever vatandaşlarımızla giriştiğimiz son hareketimizde de,Meryem teyzemizin harabeye dönüşmüş evini önce tadilat yaptıralım diye düşündük ama baktık ki tadilat yetersiz kalacak,işte bizde o anda gerekeni yaparak yani evi yıkıp,yerine yeni ev yaptık,yaşlı teyzemize.Onun rahatı sağlığı bizim için önemlidir,ona sağlıklı uzun ömürler diliyorum.Benim Başkanlığımdaki belediyemizde,yoksullara,sosyal ve maddi desteklerimiz daima olacaktır”dedi.

Önce tadilat yapmak istedikleri ama tadilatın işe yaramayacagını anlayıp; yıkılıp, yerine yenisinin yapılmasına karar verdikleri o harabe bina,şu anda Meryem teyzemizin kullanmasına hazır son derece sağlıklı,son derece güvenli bir mesken oldu.

Başkan Mustafa Kaynar'ın yoksullara,bu tip sosyal ve maddi yadımlara devam edeceğini belirtmesi ve yaptığı icraatları,ilçe halkının da çok büyük takdirini toplamakta.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.