İyi partiye üyelikler hızla devam ediyor.

GÜNDEM 14.11.2020 - 08:41, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 1604+ kez okundu.
 

İyi partiye üyelikler hızla devam ediyor.

İyi parti adana il başkanlığı üye kayıtlarında boş durmuyor. İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Adana'da birinci parti olacagız. Adana'da İyi partiye üye katılımları hızla devam ediyor. İyi parti genel Başkanı Meral Akşener Türkiye'yi adım adım gezerken Adana il teşkilatlarıda Akşener'e verdikleri sözü yerine getirmek için hızlı ve dinamik kadrolarıyla gün geçtikçe dahada güçlenmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar sonucunda İl binasında yeni katılan üyelere rozet takma töreni düzenlendi.Yapılan etkinlikte  konuşan Göktürk Boyvadaoğlu,Genel başkanım sayın Meral Akşener'in Adana'ya olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışarak  Adana'da birinci parti olacagız. İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İYİ Ailemize katılan yeni üyelerimeze  hoş geldiniz derken, Seyhan ilçe teşkilatına  İstiklal mahallesi Mahalle Temsilcimiz Sn.Murat ŞİMŞEK ve Sn.Yıldıray DOĞAN’ a emekleri için teşekkür ediyorum,dedi.  Yapılan etkinliğe İyi Parti sivil toplum kuruluşlarından sorumlu il başkan yardımcısı, Dr Ercan Atalay ve Teşkişlattan sorumlı il başkan yardımcısı Duran Hakan Şaşmaz'da  katıldı.

İyi parti adana il başkanlığı üye kayıtlarında boş durmuyor.

İyi Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu,Adana'da birinci parti olacagız.

Adana'da İyi partiye üye katılımları hızla devam ediyor. İyi parti genel Başkanı Meral Akşener Türkiye'yi adım adım gezerken Adana il teşkilatlarıda Akşener'e verdikleri sözü yerine getirmek için hızlı ve dinamik kadrolarıyla gün geçtikçe dahada güçlenmeye devam ediyor.

Yapılan çalışmalar sonucunda İl binasında yeni katılan üyelere rozet takma töreni düzenlendi.Yapılan etkinlikte  konuşan Göktürk Boyvadaoğlu,Genel başkanım sayın Meral Akşener'in Adana'ya olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışarak  Adana'da birinci parti olacagız.

İl Başkanlığımızı ziyaret ederek İYİ Ailemize katılan yeni üyelerimeze  hoş geldiniz derken, Seyhan ilçe teşkilatına  İstiklal mahallesi Mahalle Temsilcimiz Sn.Murat ŞİMŞEK ve Sn.Yıldıray DOĞAN’ a emekleri için teşekkür ediyorum,dedi. 

Yapılan etkinliğe İyi Parti sivil toplum kuruluşlarından sorumlu il başkan yardımcısı, Dr Ercan Atalay ve Teşkişlattan sorumlı il başkan yardımcısı Duran Hakan Şaşmaz'da  katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.