İyiler Adana Yollarında

GÜNDEM 05.11.2020 - 10:09, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2341+ kez okundu.
 

İyiler Adana Yollarında

 İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İl Başkan yardımcıları ile Adana madeni sanatkarlar odası başkanı Veysel Bulat'ı ziyaret ederek Yüreğirde bulunan eski sanayi sitesi esnafı durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu. Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada,Adana madeni sanatkarlar odası başkanı Veysel Bulat'ı il başkan yardımcılarımla ziyaret ettik. Bundan önceki ziyaretlerimizde olduğu gibi, bu defa da, Adana madeni sanatkarlar odasının Biz iyi Parti Ailesine gösterdikleri içten vesamimi duygularından  dolayı çok mutluyum. Bütün Adana madeni sanatkarlar odası esnafına  teşekkürlerimi bir borç bilirim. Esnaf  odası başkanı Veysel Bulat Beyefendinin kendi adına, madeni sanatkarlar odası, esnafıları adına,Bizim için gösterdikleri övgü dolu açıklamalarınada ayrıca teşekkür ederim. Adanamızda gidebildiğimiz her yerde, uğradığımız her mahallede,esnafda halkımızın çok içten, çok ateşli, çok kalpten gösterilerini, her yerde sevgi ve güvenini görmekle mutluyum.  Halkımızın  bu sevgisine, bu güvenine İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte layık olmaya çalışıyoruz. Bizde bu güvene bundan sonrada çok çalışarak hak kazanmaya gayret gösterecegiz.. Adana Madeni Sanatkârlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ise İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İl Başkan yardımcıları ile odamızı ziyaret etmişlerdir. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi Ziyarete Adana İyi Parti il başkan yardımcıları Mehmet Başaglar,Mehmet Alkan.Sibel Çakmak,Gül Dündar'ın yanı sıra, İyi Parti İl Başkan danışmanı Eyüp Acar,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı Feti Ahmet Doğaç ve İl idare Amiri Ahmet Çoşarda eşlik etiiler.

 İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İl Başkan yardımcıları ile Adana madeni sanatkarlar odası başkanı Veysel Bulat'ı ziyaret ederek Yüreğirde bulunan eski sanayi sitesi esnafı durumu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Boyvadaoğlu yaptıgı açıklamada,Adana madeni sanatkarlar odası başkanı Veysel Bulat'ı il başkan yardımcılarımla ziyaret ettik.

Bundan önceki ziyaretlerimizde olduğu gibi, bu defa da, Adana madeni sanatkarlar odasının Biz iyi Parti Ailesine gösterdikleri içten vesamimi duygularından  dolayı çok mutluyum. Bütün Adana madeni sanatkarlar odası esnafına  teşekkürlerimi bir borç bilirim. Esnaf  odası başkanı Veysel Bulat Beyefendinin kendi adına, madeni sanatkarlar odası, esnafıları adına,Bizim için gösterdikleri övgü dolu açıklamalarınada ayrıca teşekkür ederim. Adanamızda gidebildiğimiz her yerde, uğradığımız her mahallede,esnafda halkımızın çok içten, çok ateşli, çok kalpten gösterilerini, her yerde sevgi ve güvenini görmekle mutluyum.

 Halkımızın  bu sevgisine, bu güvenine İl ve ilçe teşkilatlarımızla birlikte layık olmaya çalışıyoruz. Bizde bu güvene bundan sonrada çok çalışarak hak kazanmaya gayret gösterecegiz..

Adana Madeni Sanatkârlar, Tornacılar, Kaynakçılar Esnaf Odası Başkanı Veysel Bulat ise İyi Parti  Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU İl Başkan yardımcıları ile odamızı ziyaret etmişlerdir. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getirdi

Ziyarete Adana İyi Parti il başkan yardımcıları Mehmet Başaglar,Mehmet Alkan.Sibel Çakmak,Gül Dündar'ın yanı sıra, İyi Parti İl Başkan danışmanı Eyüp Acar,İyi Parti Yüreğir İlçe danışmanı Feti Ahmet Doğaç ve İl idare Amiri Ahmet Çoşarda eşlik etiiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.