İyi kadınlardan öfke kontrolü eğitimi.

GÜNDEM 03.11.2020 - 20:19, Güncelleme: 29.09.2023 - 04:46 2455+ kez okundu.
 

İyi kadınlardan öfke kontrolü eğitimi.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Başkanlığında toplanan İyi Parti Adana il Kadın Politikaları Başkanlığı"Öfke nedir ve nasıl kontrol edilir" konulu parti içi eğitim çalışması yaptı.  İyi Parti Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il başkan yardımcısı  Çiğdem Akça başkanlığında toplanan  İl Kadın Politikaları Başkanlığı Yönetim Kurulu, başarılı çalışmalarına büğün bir yenisini ekledi. Psikoterapist Şebnem PUSA konuk olduğu "Öfke nedir ve nasıl kontrol edilir" konulu seminere başlarken, ''Herkes öfkelenebileceğini ve bunun için bir şeyler yapmasını gerekliliğini kabul ediyor. Peki gerçekten bunun için ne yapıyoruz? Genelde öfke şeklindeki davranış biçimleri sergilerken, içinde bulunduğumuz an ve durumla ilgisi bile olmayan bir ortamda kendimizi bulabiliriz. Hatta neden böyle davrandığımızı bile anlamadan kendi kendimizi öfkelenmiş de bulabiliriz. Günün sonunda birden parladığınızda ya da aniden elinizdeki telefonu yere fırlattığınızda, duygu ve düşünceleriniz neler? Biz sadece ÖFKE’yi son duygu olarak tanık oluyoruz veya gözlemliyoruz. O halde bunun altında yatan sebep ne? Öfkenizi kontrol edemediğinizde sizi bekleyen, kariyer, ilişki, kişisel huzur, para, sağlık ve aklına gelebilecek pek çok kayıbı gözden geçirdiniz mi? Öfkenizi dindirdiğinizi zannettiğinizde o yeniden var olacağı bir ortamı bekler. Ömrünüzün sonuna kadar onunla mı olmak istiyorsunuz, yoksa ona seyirci kalmak mı? Onun sizi idare etmesi yerine siz onu idare etmek istemez misiniz?'' dedi. daha sonra karşılıklı görüşmelere geçildi. Yapılan seminer çalışmasının çok faydalı geçtiğini söyleyen Boyvadaoğlu , İyi Parti Adana il Kadın Politikaları Başkanımız Çiğdem AKÇA' nın organize ettiği, Psikoterapist Şebnem PUSA' nın konuk olduğu "Öfke nedir ve nasıl kontrol edilir" konulu parti içi eğitim çalışmamıza, İl Başkan Yardımcılarımız,  Meclis üyelerimiz ve partililerimiz yoğun bir katılım gerçekleştirdi. seminere katılan tüm üyelerimize ve seminere konuk olan  Psikoterapist Şebnem PUSA'ya teşekkür ederim dedi. Seminerin ardından Partiye yeni katılan üyelere parti rozeti takıldı.

İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk BOYVADAOĞLU Başkanlığında toplanan İyi Parti Adana il Kadın Politikaları Başkanlığı"Öfke nedir ve nasıl kontrol edilir" konulu parti içi eğitim çalışması yaptı.

 İyi Parti Adana Kadın Politikalarından Sorumlu il başkan yardımcısı  Çiğdem Akça başkanlığında toplanan  İl Kadın Politikaları Başkanlığı Yönetim Kurulu, başarılı çalışmalarına büğün bir yenisini ekledi.

Psikoterapist Şebnem PUSA konuk olduğu "Öfke nedir ve nasıl kontrol edilir" konulu seminere başlarken,

''Herkes öfkelenebileceğini ve bunun için bir şeyler yapmasını gerekliliğini kabul ediyor. Peki gerçekten bunun için ne yapıyoruz? Genelde öfke şeklindeki davranış biçimleri sergilerken, içinde bulunduğumuz an ve durumla ilgisi bile olmayan bir ortamda kendimizi bulabiliriz. Hatta neden böyle davrandığımızı bile anlamadan kendi kendimizi öfkelenmiş de bulabiliriz.

Günün sonunda birden parladığınızda ya da aniden elinizdeki telefonu yere fırlattığınızda, duygu ve düşünceleriniz neler? Biz sadece ÖFKE’yi son duygu olarak tanık oluyoruz veya gözlemliyoruz. O halde bunun altında yatan sebep ne? Öfkenizi kontrol edemediğinizde sizi bekleyen, kariyer, ilişki, kişisel huzur, para, sağlık ve aklına gelebilecek pek çok kayıbı gözden geçirdiniz mi? Öfkenizi dindirdiğinizi zannettiğinizde o yeniden var olacağı bir ortamı bekler. Ömrünüzün sonuna kadar onunla mı olmak istiyorsunuz, yoksa ona seyirci kalmak mı? Onun sizi idare etmesi yerine siz onu idare etmek istemez misiniz?'' dedi. daha sonra karşılıklı görüşmelere geçildi.

Yapılan seminer çalışmasının çok faydalı geçtiğini söyleyen Boyvadaoğlu , İyi Parti Adana il Kadın Politikaları Başkanımız Çiğdem AKÇA' nın organize ettiği, Psikoterapist Şebnem PUSA' nın konuk olduğu "Öfke nedir ve nasıl kontrol edilir" konulu parti içi eğitim çalışmamıza, İl Başkan Yardımcılarımız,  Meclis üyelerimiz ve partililerimiz yoğun bir katılım gerçekleştirdi. seminere katılan tüm üyelerimize ve seminere konuk olan  Psikoterapist Şebnem PUSA'ya teşekkür ederim dedi.

Seminerin ardından Partiye yeni katılan üyelere parti rozeti takıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.