Adana’da “Ben, Biz ve Zaman” sergisi açıldı
Adana’da “Ben, Biz ve Zaman” sergisi açıldı
“Ben, Biz ve Mekan Arasında: Dönüşen Etkileşimler Karma Disiplinler Arası Sanat Sergisi” Adana’da açıldı.
“Ben, Biz ve Mekan Arasında: Dönüşen Etkileşimler Karma Disiplinler Arası Sanat Sergisi” Adana’da açıldı.
Uluslararası Müzeler Günü kapsamında Adana Müzesinde düzenlenen ve 11 sanatçının çeşitli eserleriyle yer aldığı serginin küratörlüğünü Doç.Dr.Özlem Uslu yaptı. Sergiye eserleri ile Aslıhan Demir, Ayça Topalbebek, Beyaz Atman, Büşra Çeltikçi, Dilek Karcı Ballı, Eda Özergin, Ezgi Mengüç, Sabıa Hayat, Nuran Musaoğlu, Nursima Dağabakan, Özlem Daylan Bozoğlan katıldı. Serginin afiş Tasarımı ise İbrahim Arda Erdamadar tarafından yapıldı.
Adana Müze Kompleksi'nin tarihsel dokusunda "Ben, Biz ve Mekân Arasında: Dönüşen Etkileşimler" isimli Karma Disiplinler Arası Sanat Sergisi hakkında açıklamalarda bulunan Sergi Küratörü Özlem Uslu, “Bu sergi, sanatın ifade aracı olduğu, insanın hem kendisiyle hem de çevresiyle olan çok katmanlı ilişkilerini sorgulayan bir yolculuktur.
Heykel ve enstalasyon gibi mekânsal anlatım dilleriyle bedenin, zihnin ve duygunun sınırlarını araştırıyor; bireyin iç dünyasıyla sosyal kimliği arasında gidip gelen gerilimi görünür kılmayı amaçlıyoruz” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.