SANKO SANAT GALERİSİ'NDE SERGİ
SANKO SANAT GALERİSİ'NDE SERGİ
RESSAM NURGÜL FERAHOĞLU ESERLERİNİ GAZİANTEP'TE SERGİLEYECEK
RESSAM NURGÜL FERAHOĞLU ESERLERİNİ GAZİANTEP'TE SERGİLEYECEK
Ressam Nurgül Ferahoğlu, tuval üzerine akrilik teknikle yaptığı çalışmalardan oluşan kişisel resim sergisini, 2 Mayıs 2025'te SANKO Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşturacak.
Eserlerinde Anadolu kadınlarının yaşamlarını ve hayatlarındaki tüm finansal bilgilerin resmi olarak barındırıldığını anlatan Ferahoğlu, "Resimler grafiksel bir lekenin içinde yer almakta ve renk değerleriyle ifade edilmektedir. Hayatın içindeki her şeyi sergiliyorum" dedi.
Eserlerinde yaşanmışlık olduğunu ifade eden Ferahoğlu, "Eserlerimi Gaziantepli sanatseverler ile buluşturacağım için heyecanlıyım. Tüm sanatseverleri sergiye katılacağım ve eserlerimi katılacağım davet ediyorum" diye.
Nurgül Ferahoğlu'nun 24 eserinin yer aldığı kişisel resim sergisi, SANKO Park AVM üçüncü katta bulunan SANKO Sanat Galerisi'nde 2 Mayıs 2025 Cuma günü saat 17.30'da açılacak.
NURGÜL FERAHOĞLU
Nurgül Ferahoğlu, 1976 yılında Gümüşhane Torul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve liseyi Torul da bitirdi.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Fatih Eğitim Fakültesi Resim Bölümünden 1998 yılında mezun oldu ve Trabzon Maçka Çatak İlköğretim Okulunda göreve başladı.
KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsünde 2007 yılında yüksek lisans eğitimini tamamlayıp Trabzon Güzel Sanatlar Lisesi'ne resim öğretmeni olarak atandı.
Onun kişisel sergisini sürdüren sanatçı, çok sayıda karma ve grup sergisine katıldı. Sanatçı, Trabzon'daki atölyesinde çalışmalarına devam etmektedir.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.