“Madde bağımlılığı Aile yapımızı tehdit ediyor”

GÜNDEM 16.04.2025 - 06:41, Güncelleme: 16.04.2025 - 06:41 879 kez okundu.
 

“Madde bağımlılığı Aile yapımızı tehdit ediyor”

Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile AKAMDER’den “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Rolüne Dair Anlamlı Seminer”

Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) iş birliğinde, “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Konumu” konulu farkındalık semineri düzenlendi. Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden gelen uzman ekiplerin sunumlarıyla gerçekleşen seminerde, özellikle aile içi iletişimin önemi, gençleri madde bağımlılığından koruma yolları ve toplumsal duyarlılığın artırılması gibi başlıklar ele alındı. Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümtaz Akbulut ile AKAMDER Adana Kamu Müteahhitlerleri ve DAİMFED Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Teşkilat Başkanı Sayım Azmaz; gençliği zehirleyen ve toplum yapımızı bozan uyuşturucu kullanımının giderek tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkat çekerek, toplumsal duyarlılığı artırmayı ve madde bağımlılığının kötülüklerini anlatmayı hedeflediklerini dile getirdiler. Madde bağımlılığının toplumsal yapımızı etkileyen bir tehlike olduğunu ifade eden Akbulut ve Azar; topyekün mücadelenin şart olduğunu, aile içerisindeki iletişimin bu mücadelenin en önemli ayağı olduğunu ifade ederek, katılımcılara teşekkür ettiler.
Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile AKAMDER’den “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Rolüne Dair Anlamlı Seminer”

Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Adana Kamu Müteahhitleri Derneği (AKAMDER) iş birliğinde, “Uyuşturucuyla Mücadelede Ailenin Konumu” konulu farkındalık semineri düzenlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nden gelen uzman ekiplerin sunumlarıyla gerçekleşen seminerde, özellikle aile içi iletişimin önemi, gençleri madde bağımlılığından koruma yolları ve toplumsal duyarlılığın artırılması gibi başlıklar ele alındı.

Kozanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mümtaz Akbulut ile AKAMDER Adana Kamu Müteahhitlerleri ve DAİMFED Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu Teşkilat Başkanı Sayım Azmaz; gençliği zehirleyen ve toplum yapımızı bozan uyuşturucu kullanımının giderek tehlikeli boyutlara ulaştığına dikkat çekerek, toplumsal duyarlılığı artırmayı ve madde bağımlılığının kötülüklerini anlatmayı hedeflediklerini dile getirdiler.

Madde bağımlılığının toplumsal yapımızı etkileyen bir tehlike olduğunu ifade eden Akbulut ve Azar; topyekün mücadelenin şart olduğunu, aile içerisindeki iletişimin bu mücadelenin en önemli ayağı olduğunu ifade ederek, katılımcılara teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.