İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, İlçe Başkanları Toplantısını Gerçekleştirdi

SİYASET 21.03.2025 - 19:53, Güncelleme: 21.03.2025 - 20:04 1679+ kez okundu.
 

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, İlçe Başkanları Toplantısını Gerçekleştirdi

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, İl Başkanı Av. Veysel Yıldız başkanlığında İlçe Başkanları Toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, İl Başkanı Av. Veysel Yıldız başkanlığında İlçe Başkanları Toplantısı düzenledi. Toplantıya, Karaisalı İlçe Başkanı Babacan Öveç ,Çukurova ilçe Başkanı Cihan Özkan, Seyhan İlçe Başkanı Tarkan Arıkoğlu, Yüreğir ilçe Başkanı Umut Köz, Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Bolat, Pozantı ilçe Başkanı Döndü Aydın, Ceyhan ilçe Başkanı Ahmet Akar, Karataş İlçe Başkanı Mehmet Güç, Aladağ İlçe Başkanı Bekir Kaplan,Kozan İlçe Başkanı Hasan Kaymaz, İmamoğlu İlçe Başkanı Musa Eşelioğlu ,Yumurtalık İlçe Başkanı  Buğra Saltuk Tülü katıldı. Toplantıda, güncel siyasi gelişmeler ve yerel teşkilat çalışmaları detaylı şekilde değerlendirildi. İl Başkanı Veysel Yıldız, gündeme dair yaptığı değerlendirmede, teşkilatın birlik içinde hareket etmesinin önemine vurgu yaparak, Adana’da İYİ Parti’nin gücünü daha da artırmak için saha çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini ifade etti.   İlçe başkanları da söz alarak, kendi bölgelerindeki siyasi durum ve teşkilat faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, teşkilatın daha etkili hale getirilmesi için çeşitli kararlar alındı.   Toplantının ardından yapılan açıklamada, İYİ Parti Adana teşkilatının vatandaşlarla güçlü bağlar kurmaya devam edeceği ve parti politikalarının sahada daha etkin şekilde anlatılacağı vurgulandı.
İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, İl Başkanı Av. Veysel Yıldız başkanlığında İlçe Başkanları Toplantısı düzenledi.

İYİ Parti Adana İl Başkanlığı, İl Başkanı Av. Veysel Yıldız başkanlığında İlçe Başkanları Toplantısı düzenledi. Toplantıya, Karaisalı İlçe Başkanı Babacan Öveç ,Çukurova ilçe Başkanı Cihan Özkan, Seyhan İlçe Başkanı Tarkan Arıkoğlu, Yüreğir ilçe Başkanı Umut Köz, Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Bolat, Pozantı ilçe Başkanı Döndü Aydın, Ceyhan ilçe Başkanı Ahmet Akar, Karataş İlçe Başkanı Mehmet Güç, Aladağ İlçe Başkanı Bekir Kaplan,Kozan İlçe Başkanı Hasan Kaymaz, İmamoğlu İlçe Başkanı Musa Eşelioğlu ,Yumurtalık İlçe Başkanı  Buğra Saltuk Tülü katıldı.

Toplantıda, güncel siyasi gelişmeler ve yerel teşkilat çalışmaları detaylı şekilde değerlendirildi. İl Başkanı Veysel Yıldız, gündeme dair yaptığı değerlendirmede, teşkilatın birlik içinde hareket etmesinin önemine vurgu yaparak, Adana’da İYİ Parti’nin gücünü daha da artırmak için saha çalışmalarına ağırlık verilmesi gerektiğini ifade etti.

 

İlçe başkanları da söz alarak, kendi bölgelerindeki siyasi durum ve teşkilat faaliyetleri hakkında bilgi verdiler. Önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, teşkilatın daha etkili hale getirilmesi için çeşitli kararlar alındı.

 

Toplantının ardından yapılan açıklamada, İYİ Parti Adana teşkilatının vatandaşlarla güçlü bağlar kurmaya devam edeceği ve parti politikalarının sahada daha etkin şekilde anlatılacağı vurgulandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Vahitdin Arıkan
(21.03.2025 20:00 - #368)
Emeğinize sağlık Başkanım #Sonkaleiyiparti
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.