Jandarma Akçatekir’de suçluya göz açtırmıyor!

GÜNDEM 18.03.2025 - 09:50, Güncelleme: 18.03.2025 - 09:50 1441+ kez okundu.
 

Jandarma Akçatekir’de suçluya göz açtırmıyor!

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Pozantı Akçatekir Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Yurt’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Esendemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse, Mustafa Özke, Mutlu Mete, Kadir Adıyaman ve Çetin Ulucan ile 1 Ekim 2024 tarihi itibarıyla Emniyet Müdürlüğü sorumluluğundan Jandarmaya geçen Akçatekir’de Başçavuş Yurt ile sohbet etti. Yurt; özellikle kış aylarında yaylacıların evlerine yönelik başta hırsızlık olmak üzere bir çok asayiş olayı meydana geldiğini, vatandaşın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzuru için çaba gösterdiklerini söyledi. JANDARMA SUÇLUYA GÖZAÇTIRMIYOR! Özellikle kış aylarında yaylacıların boş kalan evlerine hırsızlık amacıyla girenlere yönelik uygulamalara ağırlık veren Akçatekir Jandarma güçleri; adeta suçlulara göz açtırmıyor. Akcatekir'de yaşayan vatandaşlar, 1 Ekimden bugüne kadar hırsızlık olayları ve uyuşturucuyla mücadelesinde gözle görülür bir gerileme olduğunu belirterek,  artık kışında gözümüz arkada kalmıyor diye konuştular.
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Pozantı Akçatekir Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Hasan Yurt’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Başkan Esendemir, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akköse, Mustafa Özke, Mutlu Mete, Kadir Adıyaman ve Çetin Ulucan ile 1 Ekim 2024 tarihi itibarıyla Emniyet Müdürlüğü sorumluluğundan Jandarmaya geçen Akçatekir’de Başçavuş Yurt ile sohbet etti.

Yurt; özellikle kış aylarında yaylacıların evlerine yönelik başta hırsızlık olmak üzere bir çok asayiş olayı meydana geldiğini, vatandaşın can ve mal güvenliğinin yanı sıra huzuru için çaba gösterdiklerini söyledi.

JANDARMA SUÇLUYA GÖZAÇTIRMIYOR!

Özellikle kış aylarında yaylacıların boş kalan evlerine hırsızlık amacıyla girenlere yönelik uygulamalara ağırlık veren Akçatekir Jandarma güçleri; adeta suçlulara göz açtırmıyor.

Akcatekir'de yaşayan vatandaşlar, 1 Ekimden bugüne kadar hırsızlık olayları ve uyuşturucuyla mücadelesinde gözle görülür bir gerileme olduğunu belirterek,  artık kışında gözümüz arkada kalmıyor diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.