YATIRIMCILARA TARIM DESTEKLERİ ANLATILDI

EKONOMİ 10.03.2025 - 08:31, Güncelleme: 10.03.2025 - 08:31 1652+ kez okundu.
 

YATIRIMCILARA TARIM DESTEKLERİ ANLATILDI

Bilgiç, “Hep birlikte daha verimli bir Çukurova ve daha güçlü bir Türkiye için çalışmalıyız”

Adana Ticaret Borsası (ATB) ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Tarıma Dayalı Yatırımların ve Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.   BU TOPLANTI YATIRIMCILARIMIZA YOL GÖSTERECEK Adana Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı Osman Bağış ve ATB Yöneticileri, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, Şube Müdürleri, Üretici ve yatırımcıların katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Tarıma dayalı yatırımların ve bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi konularında bilgi ve deneyim paylaşmak, bölgesel tarımsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çukurova, bereketli topraklarıyla, ülkemizin tarımda en önemli merkezlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır. Bu nedenle, burada yapılacak her türlü yatırım ve atılacak her adım, sadece Çukurova değil, tüm Türkiye için büyük bir anlam taşıyacaktır. Adana Ticaret Borsası olarak, bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için her zaman destekleyici bir rol oynamaya devam edeceğiz. Bugün paylaşılacak bilgiler, bu hedef doğrultusunda atacağımız adımlar için yol gösterici, öncü olacaktır.”
Bilgiç, “Hep birlikte daha verimli bir Çukurova ve daha güçlü bir Türkiye için çalışmalıyız”

Adana Ticaret Borsası (ATB) ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü işbirliğiyle ‘Tarıma Dayalı Yatırımların ve Bireysel Sulama Sistemlerinin Desteklenmesi’ konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı.

 

BU TOPLANTI YATIRIMCILARIMIZA YOL GÖSTERECEK

Adana Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı Osman Bağış ve ATB Yöneticileri, Adana İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Nuri Kökçüoğlu, Şube Müdürleri, Üretici ve yatırımcıların katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan ATB Başkanı Şahin Bilgiç, “Tarıma dayalı yatırımların ve bireysel sulama sistemlerinin desteklenmesi konularında bilgi ve deneyim paylaşmak, bölgesel tarımsal kalkınmaya katkı sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu etkinlikte sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çukurova, bereketli topraklarıyla, ülkemizin tarımda en önemli merkezlerinden biri olma özelliğini taşımaktadır. Bu nedenle, burada yapılacak her türlü yatırım ve atılacak her adım, sadece Çukurova değil, tüm Türkiye için büyük bir anlam taşıyacaktır. Adana Ticaret Borsası olarak, bu potansiyelin en iyi şekilde değerlendirilmesi için her zaman destekleyici bir rol oynamaya devam edeceğiz. Bugün paylaşılacak bilgiler, bu hedef doğrultusunda atacağımız adımlar için yol gösterici, öncü olacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.