Elazığ'da deprem

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 12.07.2024 - 08:55, Güncelleme: 12.07.2024 - 10:02 1696+ kez okundu.
 

Elazığ'da deprem

Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Kovancılar'da 3,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildiğini açıkladı. Saat 08.30'da meydana gelen depremin derinliği 8.95 kilometre olarak ölçüldü. (İLKHA) 
Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), merkez üssü Kovancılar'da 3,5 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildiğini açıkladı.

Saat 08.30'da meydana gelen depremin derinliği 8.95 kilometre olarak ölçüldü. (İLKHA) 

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.