Menderes Kutlu’dan Binlerce Kişiye İftar

GÜNDEM 18.03.2024 - 10:55, Güncelleme: 18.03.2024 - 10:55 790+ kez okundu.
 

Menderes Kutlu’dan Binlerce Kişiye İftar

Adana'nın önde gelen iş ve spor insanı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da baba ocağında iftar düzenledi. Geleneksel iftar buluşması bu yılda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.

BİNLERCE KİŞİ İFTARDA BİRLİKTE DUA ETTİ Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, her Ramazan ayında gerçekleştirilen ve klasik haline gelen iftar buluşmasına bu yılda vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sümer Mahallesi’ndeki baba ocağında binlerce Adanalıyı bir araya getiren Kutlu ile birlikte tutulan oruçlar açıldı ve hep birlikte dualar edildi... İŞ, SİYASET VE SPOR CAMİASI DA ORADAYDI İftar Programına Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetimi, MHP Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin ve yönetimi ile MHP Eskişehir Milletvekili adayı Reha Yereşen, MHP Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Şehmus Uçar başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine ek masalar eklenen iftar programında binlerce kişi Ramazan ruhuna uygun bir iftar programı geçirdi... Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, iftar yemeğine gelenlere tek tek “Hoşgeldin” derken konuklarla yakından ilgilendi. Menderes Kutlu, iftar yemeğine katılıp dua edenlere teşekkür ederken, “Baba ocağında verdiğimiz iftar yemeğine katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah herkesin ettiği duaları kabul etsin” diye konuştu.
Adana'nın önde gelen iş ve spor insanı Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, her yıl olduğu gibi bu yıl da baba ocağında iftar düzenledi. Geleneksel iftar buluşması bu yılda binlerce kişinin katılımı ile gerçekleştirdi.

BİNLERCE KİŞİ İFTARDA BİRLİKTE DUA ETTİ

Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, her Ramazan ayında gerçekleştirilen ve klasik haline gelen iftar buluşmasına bu yılda vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Sümer Mahallesi’ndeki baba ocağında binlerce Adanalıyı bir araya getiren Kutlu ile birlikte tutulan oruçlar açıldı ve hep birlikte dualar edildi...

İŞ, SİYASET VE SPOR CAMİASI DA ORADAYDI

İftar Programına Cumhur İttifakı Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, MHP MYK Üyesi ve Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı ve yönetimi, MHP Seyhan İlçe Başkanı Hamit Çetin ve yönetimi ile MHP Eskişehir Milletvekili adayı Reha Yereşen, MHP Adana Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi Şehmus Uçar başta olmak üzere çok sayıda isim katıldı. Vatandaşların yoğun ilgi göstermesi üzerine ek masalar eklenen iftar programında binlerce kişi Ramazan ruhuna uygun bir iftar programı geçirdi... Adana 1954 FK Başkanı Menderes Kutlu, iftar yemeğine gelenlere tek tek “Hoşgeldin” derken konuklarla yakından ilgilendi. Menderes Kutlu, iftar yemeğine katılıp dua edenlere teşekkür ederken, “Baba ocağında verdiğimiz iftar yemeğine katılan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah herkesin ettiği duaları kabul etsin” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.