‘1 Nisan Sabahı Büyük Bir Zaferle Uyanacağız’

SİYASET 07.03.2024 - 15:16, Güncelleme: 07.03.2024 - 15:21 894+ kez okundu.
 

‘1 Nisan Sabahı Büyük Bir Zaferle Uyanacağız’

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Ahmet Yarar’ın seçim ofisi Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu’nun katılımıyla miting havasında açıldı

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve yeniden Meclis Üyeliğine aday olan iş adamı Ahmet Yarar’ın seçim ofisi Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ve çok sayıda partililerin katılımıyla açıldı.  Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’ndaki Kazım Karabekir Okulu’nun karşısındaki Meclis Üyesi Adayı Ahmet Yarar’ın seçim ofisinin açılışında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, 31 Mart'taki seçimlerin önemine işaret ederek, şunları söyledi: "Seçim ofisinin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan gerçekleştirecekti. Yoğun hava muhalefetinden dolayı açılışımıza katılamadı. Sizlere hem kendi selamını, hem de Cumhurbaşkanımızın selam, sevgi ve başarı dileklerini iletti. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip  Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet yolunda AK Parti teşkilatları ile yol yürümenin mutluluk ve heyecanı içinde olduğumu  ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz yeni bir demokrasi sınavı var. 31 Mart seçimleri bizim için oldukça önemli. İnşallah 2024 yılı daha güzel günlere uyanacağımız, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve refah seviyelerini artırabileceğimiz bir yıl olacaktır. Bu nedenle sizin kararlarınız, tercihleriniz oldukça önem taşımaktadır. Biz size inanıyoruz, güveniyoruz. Biraz yorulacağız ancak 1Nisan Sabahı büyük bir zafere uyanacağız. İnşallah 1 Nisan sabahında Cumhur Başkanımıza bu zaferi armağan edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Adana’yı ayrı bir yerde tuttuğunu hepimiz biliyoruz. Sizlerden bu başarıyı yakalamanızı arzu ediyoruz. Seyhan’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız.”  dedi   AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Ahmet Yarar da yaptığı konuşmada, hava muhalefetine rağmen açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. “Şimdi sıra AK Belediyecilik zamanı, hizmet zamanı. Seyhan bizimle güzelleşecek. Destekse destek. Hizmetse hizmet. Gece, gündüz sizin için çalışacağız” dedi.  “HER ŞEY ADANA VE SEYHAN İÇİN” Seyhan’a, Seyhanlıya hizmet etme arzusuyla meclis üyeliğine tekrar aday olduğunu ifade eden Yarar şunları söyledi: “Ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimde Seyhan ilçemizle birlikte Büyükşehir Belediyesi ile diğer ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz.”   
AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Ahmet Yarar’ın seçim ofisi Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu’nun katılımıyla miting havasında açıldı

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve yeniden Meclis Üyeliğine aday olan iş adamı Ahmet Yarar’ın seçim ofisi Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu ve çok sayıda partililerin katılımıyla açıldı. 

Çınarlı Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı’ndaki Kazım Karabekir Okulu’nun karşısındaki Meclis Üyesi Adayı Ahmet Yarar’ın seçim ofisinin açılışında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, 31 Mart'taki seçimlerin önemine işaret ederek, şunları söyledi:
"Seçim ofisinin açılışını Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Vedat Işıkhan gerçekleştirecekti. Yoğun hava muhalefetinden dolayı açılışımıza katılamadı. Sizlere hem kendi selamını, hem de Cumhurbaşkanımızın selam, sevgi ve başarı dileklerini iletti. Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Recep Tayyip  Erdoğan'ın liderliğinde millete hizmet yolunda AK Parti teşkilatları ile yol yürümenin mutluluk ve heyecanı içinde olduğumu  ifade etmek istiyorum. Biliyorsunuz yeni bir demokrasi sınavı var. 31 Mart seçimleri bizim için oldukça önemli. İnşallah 2024 yılı daha güzel günlere uyanacağımız, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini ve refah seviyelerini artırabileceğimiz bir yıl olacaktır. Bu nedenle sizin kararlarınız, tercihleriniz oldukça önem taşımaktadır. Biz size inanıyoruz, güveniyoruz. Biraz yorulacağız ancak 1Nisan Sabahı büyük bir zafere uyanacağız. İnşallah 1 Nisan sabahında Cumhur Başkanımıza bu zaferi armağan edeceğiz. Cumhurbaşkanımızın Adana’yı ayrı bir yerde tuttuğunu hepimiz biliyoruz. Sizlerden bu başarıyı yakalamanızı arzu ediyoruz. Seyhan’ı Türkiye’nin parlayan yıldızı yapacağız.”  dedi  

AK Parti Seyhan Belediye Meclis Üyesi ve Adayı Ahmet Yarar da yaptığı konuşmada, hava muhalefetine rağmen açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. “Şimdi sıra AK Belediyecilik zamanı, hizmet zamanı. Seyhan bizimle güzelleşecek. Destekse destek. Hizmetse hizmet. Gece, gündüz sizin için çalışacağız” dedi. 

“HER ŞEY ADANA VE SEYHAN İÇİN”
Seyhan’a, Seyhanlıya hizmet etme arzusuyla meclis üyeliğine tekrar aday olduğunu ifade eden Yarar şunları söyledi:
“Ekip arkadaşlarımızla birlikte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yaklaşan yerel seçimde Seyhan ilçemizle birlikte Büyükşehir Belediyesi ile diğer ilçe belediye başkanlıklarını kazanmak için gecemizi gündüzümüze katarak çalışmalarımızı canla başla sürdürüyoruz.” 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.