Migros, Hataylı kadın kooperatiflerinin ürünlerini raflarına

GÜNDEM 04.03.2024 - 06:38, Güncelleme: 04.03.2024 - 06:38 975+ kez okundu.
 

Migros, Hataylı kadın kooperatiflerinin ürünlerini raflarına

HATAY VALİLİĞİ'NİN “HAYAT HATAY” MARKALI ÜRÜNLERİ TÜM TÜRKİYE’YE İLK KEZ MİGROS İLE ULAŞACAK

    Migros, yerel kalkınma odağıyla deprem bölgesindeki kooperatif ve çiftçilerden bugüne kadar 100 bin tonu aşkın doğrudan alım yaptı. Bölgeye ilk günden başlayan desteklerini katlayarak sürdürüyor.     Migros, Hatay Valiliği'nin öncülüğünde hayata geçirilen “Hayat Hatay” projesi kapsamında Hataylı kadın kooperatiflerinin ürünlerini raflarına taşıyan ilk perakendeci oluyor. Migros ayrıca, proje kapsamında Hatay’daki kadın kooperatiflerinin ürünlerine ambalajlama ve kalite kontrol destekleri sağlayarak, ürünleri ulusal standartlara ulaştırdı. Hatay Valiliği, “Hayat Hatay” projesinde ürün güvenliği sağlayarak, kadın kooperatifleri ürünlerini direkt alıp lojistik merkezinde topluyor. Migros’ta Hayat Hatay markalı ürünleri tüm Türkiye’ye gönderen ilk perakendeci olarak mağazalarında müşterileri ile buluşturuyor.    Deprem bölgesindeki yerel çiftçilerden bugüne kadar 100 bin tonu aşkın meyve sebze, et, kuru gıda ve balık alımı gerçekleştiren Migros, Gaziantep ve Hatay’daki üretici ve tedarikçilerden narenciyeden, kuru gıdaya, kuruyemişten, temizlik ve bebek bakım ürünlerine kadar çok geniş bir yelpazede 1000 çeşide yakın ürün tedarik ediyor. Migros’un yerel kalkınma seferberliği bölgeden doğrudan alımlarla katlanarak devam edecek.
HATAY VALİLİĞİ'NİN “HAYAT HATAY” MARKALI ÜRÜNLERİ TÜM TÜRKİYE’YE İLK KEZ MİGROS İLE ULAŞACAK

 

 

Migros, yerel kalkınma odağıyla deprem bölgesindeki kooperatif ve çiftçilerden bugüne kadar 100 bin tonu aşkın doğrudan alım yaptı. Bölgeye ilk günden başlayan desteklerini katlayarak sürdürüyor.  

 

Migros, Hatay Valiliği'nin öncülüğünde hayata geçirilen “Hayat Hatay” projesi kapsamında Hataylı kadın kooperatiflerinin ürünlerini raflarına taşıyan ilk perakendeci oluyor. Migros ayrıca, proje kapsamında Hatay’daki kadın kooperatiflerinin ürünlerine ambalajlama ve kalite kontrol destekleri sağlayarak, ürünleri ulusal standartlara ulaştırdı. Hatay Valiliği, “Hayat Hatay” projesinde ürün güvenliği sağlayarak, kadın kooperatifleri ürünlerini direkt alıp lojistik merkezinde topluyor. Migros’ta Hayat Hatay markalı ürünleri tüm Türkiye’ye gönderen ilk perakendeci olarak mağazalarında müşterileri ile buluşturuyor. 

 

Deprem bölgesindeki yerel çiftçilerden bugüne kadar 100 bin tonu aşkın meyve sebze, et, kuru gıda ve balık alımı gerçekleştiren Migros, Gaziantep ve Hatay’daki üretici ve tedarikçilerden narenciyeden, kuru gıdaya, kuruyemişten, temizlik ve bebek bakım ürünlerine kadar çok geniş bir yelpazede 1000 çeşide yakın ürün tedarik ediyor. Migros’un yerel kalkınma seferberliği bölgeden doğrudan alımlarla katlanarak devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.