“Her zorluğu yenecek ve birlikte başaracağız”

SİYASET 04.03.2024 - 06:30, Güncelleme: 04.03.2024 - 06:30 879+ kez okundu.
 

“Her zorluğu yenecek ve birlikte başaracağız”

“Yine birlikte omuz omuza vererek Adana’yı, Sarıçamı, Türkiye Yüzyılına yaraşır bir kent haline getireceğiz.”

İki dönemdir Sarıçam’ı büyüterek geliştiren çok önemli hizmetlere imza atan ve 31 Mart seçimlerinde yüzde 65 ile kazanmayı hedefleyen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ’a halkın yoğun sevgisi artarak devam ediyor. Ak Parti ve MHP kurmayları katıldı Her gün farklı yerlerde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ Orhangazi Mahallesi’nde de sevgi seliyle karşılandı. Mahallede yapılan toplantı Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine dönüştü. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Özdemir’in de katıldığı toplantı muhteşem görüntülere sahne oldu.  
“Yine birlikte omuz omuza vererek Adana’yı, Sarıçamı, Türkiye Yüzyılına yaraşır bir kent haline getireceğiz.”

İki dönemdir Sarıçam’ı büyüterek geliştiren çok önemli hizmetlere imza atan ve 31 Mart seçimlerinde yüzde 65 ile kazanmayı hedefleyen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ’a halkın yoğun sevgisi artarak devam ediyor.

Ak Parti ve MHP kurmayları katıldı

Her gün farklı yerlerde vatandaşlarla bir araya gelen Sarıçam Belediye Başkanı ve Adayı Bilal Uludağ Orhangazi Mahallesi’nde de sevgi seliyle karşılandı. Mahallede yapılan toplantı Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine dönüştü. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sözcüsü Ömer Çelik, MHP İl Başkanı Yusuf Kanlı, Ak Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, MHP İlçe Başkanı Eyüp Akbulut, Ak Parti İlçe Başkanı Bayram Özdemir’in de katıldığı toplantı muhteşem görüntülere sahne oldu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.