Oya Tekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi Görkemli Bir Şekilde Açıldı

SİYASET 26.02.2024 - 06:41, Güncelleme: 26.02.2024 - 06:41 780+ kez okundu.
 

Oya Tekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi Görkemli Bir Şekilde Açıldı

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi Görkemli Bir Şekilde Açıldı

  CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’in Ziyapaşa Bulvarı’ndaki Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli ve coşkulu bir şekilde açıldı. Tekin buradaki konuşmasında, “Üreterek, paylaşarak, eşit, adil ve şeffaf bir anlayışla şehri birlikte yönetmek için, Seyhan'da daha mutlu bir yaşam kurmak için yola çıktık” dedi. Yapılan diğer konuşmalarda ise Adana’nın tarihinde ilk kez bir kadın belediye başkanı seçmiş olacağına vurgu yapıldı.   CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Milletvekilleri Dr. Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Orhan Sümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, CHP eski milletvekilleri ve örgüt yöneticileri, CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay, meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar, STK’lar ve derneklerin çok sayıda temsilcisi, parti üyeleri, kadın örgütleri temsilcileri ile yurttaşların katıldığı açılışta, kadınların büyük sayıda katılımı dikkat çekti.
CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’in Seçim Koordinasyon Merkezi Görkemli Bir Şekilde Açıldı

 

CHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin’in Ziyapaşa Bulvarı’ndaki Merkez Seçim Koordinasyon Merkezi görkemli ve coşkulu bir şekilde açıldı. Tekin buradaki konuşmasında, “Üreterek, paylaşarak, eşit, adil ve şeffaf bir anlayışla şehri birlikte yönetmek için, Seyhan'da daha mutlu bir yaşam kurmak için yola çıktık” dedi. Yapılan diğer konuşmalarda ise Adana’nın tarihinde ilk kez bir kadın belediye başkanı seçmiş olacağına vurgu yapıldı.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut, Adana Milletvekilleri Dr. Müzeyyen Şevkin, Ayhan Barut, Orhan Sümer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalar, CHP İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, CHP eski milletvekilleri ve örgüt yöneticileri, CHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Emrah Kozay, meclis üyeleri ve adayları, muhtarlar, STK’lar ve derneklerin çok sayıda temsilcisi, parti üyeleri, kadın örgütleri temsilcileri ile yurttaşların katıldığı açılışta, kadınların büyük sayıda katılımı dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.