Adana İYİ Partinin Yeni Başkanı Av. Veysel Yıldız Oldu

SİYASET 16.02.2024 - 22:48, Güncelleme: 16.02.2024 - 23:04 1281+ kez okundu.
 

Adana İYİ Partinin Yeni Başkanı Av. Veysel Yıldız Oldu

İYİ Parti Genel Merkezi Tarafından Adana İl Başkanlığına Adana’nın Tanınmış Avukatlarından Veysel Yıldız Atandı.

  İyi Partinin Adana’da  Çalışkan Ve Sevilen İsmi Veysel Yıldız’a Tebligat  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ Tarafından Yapıldı. TÖRENDE BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ  İlçe Yöneticileri Ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Gerçekleştirilen Devir Teslim Töreninde Birlik Beraberlik Mesajları Verildi. Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ Buğüne Kadar Yaptığı Çalışmalardan Dolayı İl Başkanlığı Görevini Teslim Eden,Başkan Kocacık'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Veysel Yıldız’a “Hayırlı Uğurlu Olsun” Diyerek, Başarı Dileklerini İletti. Başkan Yıldız’a   Görevinde Başarılar Dileyen Türkeş, Adana’daki Uyuma Vurgu Yaparak, Şehrimiz İçin Gece Gündüz Demeden Çalışmalarını Sürdüren Kurulduğu Günden Bugüne Emeği Geçen Dava Arkadaşlarımıza Yürekten Başarılar Diliyorum” İfadelerinde Bulundu.  “ İl Başkanı Olarak Atanan Sn. Veysel Yıldız’a  Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyorum. Hizmet Ve Siyaset Bir Bayrak Yarışıdır. Şimdi İse Bu Bayrağı İl Başkanımız Veysel Yıldız  Devraldı. Almış Olduğu Bu Bayrağı Daha Yükseklere Taşıyacağına Sonuna Kadar İnanıyoruz’’. Dedi BAŞKAN YILDIZ ADANA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ İl Başkanı Veysel  Yıldız Konuşmasında;  Bu Güzel Dileklerinden Dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayyüce Türkeş’e  Teşekkür Ediyorum. İnşallah Birlikte Hayırlı Hizmetlerde Bulunacağız. Görevi Devir Aldığımız İl Başkanı Sayın Kocacık Ve Ekibine Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ediyorum. Adana İçin Koşturmaya Devam Edeceğiz. Önümüzde Bir Yerel Seçim Var. Biz 31 Mart Seçim Hazirlıklarına Görevi Devraldıktan Hemen Sonra Çalışmalarımıza Başlıyoruz. Adana İçin Bir Ve Beraber Olarak Çalışmalara Devam Edeceğiz” İfadelerini Kullanırken  Bana Verilen Bu Görevi ,Yüce Allah Alnımın Akıyla Tamamlamamı Ve Onurumla Teslim Etmemi Nasip Etsin Diyerek Konuşmasını Bitirdi.
İYİ Parti Genel Merkezi Tarafından Adana İl Başkanlığına Adana’nın Tanınmış Avukatlarından Veysel Yıldız Atandı.

 

İyi Partinin Adana’da  Çalışkan Ve Sevilen İsmi Veysel Yıldız’a Tebligat  Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ Tarafından Yapıldı.

TÖRENDE BİRLİK BERABERLİK MESAJLARI VERİLDİ

 İlçe Yöneticileri Ve Meclis Üyeleriyle Birlikte Gerçekleştirilen Devir Teslim Töreninde Birlik Beraberlik Mesajları Verildi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce TÜRKEŞ Buğüne Kadar Yaptığı Çalışmalardan Dolayı İl Başkanlığı Görevini Teslim Eden,Başkan Kocacık'a yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederken, Veysel Yıldız’a “Hayırlı Uğurlu Olsun” Diyerek, Başarı Dileklerini İletti.

Başkan Yıldız’a   Görevinde Başarılar Dileyen Türkeş, Adana’daki Uyuma Vurgu Yaparak, Şehrimiz İçin Gece Gündüz Demeden Çalışmalarını Sürdüren Kurulduğu Günden Bugüne Emeği Geçen Dava Arkadaşlarımıza Yürekten Başarılar Diliyorum” İfadelerinde Bulundu.

 “ İl Başkanı Olarak Atanan Sn. Veysel Yıldız’a  Hayırlı Olsun Dileklerimizi İletiyorum. Hizmet Ve Siyaset Bir Bayrak Yarışıdır. Şimdi İse Bu Bayrağı İl Başkanımız Veysel Yıldız  Devraldı. Almış Olduğu Bu Bayrağı Daha Yükseklere Taşıyacağına Sonuna Kadar İnanıyoruz’’. Dedi

BAŞKAN YILDIZ ADANA İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

İl Başkanı Veysel  Yıldız Konuşmasında;  Bu Güzel Dileklerinden Dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Ayyüce Türkeş’e  Teşekkür Ediyorum. İnşallah Birlikte Hayırlı Hizmetlerde Bulunacağız. Görevi Devir Aldığımız İl Başkanı Sayın Kocacık Ve Ekibine Yaptığı Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ediyorum. Adana İçin Koşturmaya Devam Edeceğiz. Önümüzde Bir Yerel Seçim Var. Biz 31 Mart Seçim Hazirlıklarına Görevi Devraldıktan Hemen Sonra Çalışmalarımıza Başlıyoruz.

Adana İçin Bir Ve Beraber Olarak Çalışmalara Devam Edeceğiz” İfadelerini Kullanırken  Bana Verilen Bu Görevi ,Yüce Allah Alnımın Akıyla Tamamlamamı Ve Onurumla Teslim Etmemi Nasip Etsin Diyerek Konuşmasını Bitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.