İMO Adana Şube 25. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi

GÜNDEM 13.02.2024 - 07:03, Güncelleme: 13.02.2024 - 07:03 1021+ kez okundu.
 

İMO Adana Şube 25. Dönem Yönetim Kurulu belirlendi

İMO Adana Şubesi’nin 25. Dönem Genel Kurulu Birlik ve Dayanışma Mesajlarıyla Tamamlandı

  Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi’nin 25. Dönem Genel Kurulu tamamlandı. Genel Kurul, 10 Şubat Cumartesi günü Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapıldı. 11 Şubat Pazar günü İMO Adana Şube binasında tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde ise Çağdaş Demokrat İnşaat Mühendisleri Grubunun Yönetim Kurulu listesi seçildi. Genel Kurul, Abdullah Bakır Başkanlığında, divanın oluşturulmasıyla başladı; ardından, 24. Dönem Şube Başkanı Hasan Aksungur açılış konuşmasını yaptı. Kadim çağlardan bu yana insanların ve bulundukları toplumlarının yaşam konforunu sağlayıp, artırmaya çalışanların hep mühendisler olduğunu belirten Aksungur; “Bu nedenle; tüm dünyada inşaat mühendisleri ‘civil engineering’ yani ‘medeniyet mühendisleri’ olarak isimlendirilmektedir. Ama günümüzde, özellikle inşaat mühendisleri; asli görevlerini yerine getirmeye çalışırken çok zor şartlar altında yaşamaktadır” dedi.   11 Şubat Pazar günü tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Hıdır Çak, Mazlum Sevincek, Hava Basit, Anıl Kılınç, Munise Şen Altuntaş, Ahmet Berdan Dinçyürek ve Recai Ünsal 25. Dönem Yönetim Kurulu asıl üyeliğine; Melike Yıldırım, Ejder Toksuk, Süleyman Esen, Nilüfer Abbasi Yergök,  Uğur Öderoldu, Yekda Murat Çakıroğlu ve Mehmet Emin Yüksekkaya ise yedek üyeliğe seçildi.
İMO Adana Şubesi’nin 25. Dönem Genel Kurulu Birlik ve Dayanışma Mesajlarıyla Tamamlandı

 

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şubesi’nin 25. Dönem Genel Kurulu tamamlandı. Genel Kurul, 10 Şubat Cumartesi günü Yaşar Kemal Kültür Merkezinde yapıldı. 11 Şubat Pazar günü İMO Adana Şube binasında tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde ise Çağdaş Demokrat İnşaat Mühendisleri Grubunun Yönetim Kurulu listesi seçildi.

Genel Kurul, Abdullah Bakır Başkanlığında, divanın oluşturulmasıyla başladı; ardından, 24. Dönem Şube Başkanı Hasan Aksungur açılış konuşmasını yaptı.

Kadim çağlardan bu yana insanların ve bulundukları toplumlarının yaşam konforunu sağlayıp, artırmaya çalışanların hep mühendisler olduğunu belirten Aksungur; “Bu nedenle; tüm dünyada inşaat mühendisleri ‘civil engineering’ yani ‘medeniyet mühendisleri’ olarak isimlendirilmektedir. Ama günümüzde, özellikle inşaat mühendisleri; asli görevlerini yerine getirmeye çalışırken çok zor şartlar altında yaşamaktadır” dedi.

 

11 Şubat Pazar günü tek liste ile gerçekleştirilen seçimlerde Hıdır Çak, Mazlum Sevincek, Hava Basit, Anıl Kılınç, Munise Şen Altuntaş, Ahmet Berdan Dinçyürek ve Recai Ünsal 25. Dönem Yönetim Kurulu asıl üyeliğine; Melike Yıldırım, Ejder Toksuk, Süleyman Esen, Nilüfer Abbasi Yergök,  Uğur Öderoldu, Yekda Murat Çakıroğlu ve Mehmet Emin Yüksekkaya ise yedek üyeliğe seçildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.