Seyhan Ayyüce Türkeş'i bagrına bastı

SİYASET 04.02.2024 - 20:52, Güncelleme: 05.02.2024 - 08:31 1409+ kez okundu.
 

Seyhan Ayyüce Türkeş'i bagrına bastı

İyi Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Ayyüce Türkeş "İnanıyorum ki; Büyükşehir ve ilçelerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız" dedi.

Seyhan İlçeye girdiği andan itibaren sevgi gösterileri ile karşılaşan İYİ Parti İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş'i Partililer bağrına bastı. Çoşkulu Seyhan halkına hitap eden Ayyüce Türkeş, birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik mesajları vererek, Seyhanlılardan destek istedi. “Adana hem babam açısından hem de temsil ettiğim Türk Milliyetçisi camiası açısından çok önemli bir şehirdir. Tüm Adanalılara Herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir seçim dönemindeyiz. Seçim öncesi herkes büyük bir motivasyonla çalışıyor. Bu da benim motivasyonumu ve çalışma azmimi artırıyor. Hepinizin desteği benim için çok önemli. Bunu da hep hissettiriyorsunuz. Hepimiz bir takımımız” dedi. Seyhan’ın toplumsal ve ekonomik nedenlerle yoğun göç almış, kozmopolit bir ilçe olduğunu dile getiren  Dr. Ayyüce Türkeş Ülkemizin ve adanamızın içinde bulunduğu derin yoksulluk nedeniyle yaşadıkları sorunların bilincindeyiz.Seyhanımızın eğitim, kültür, sanat, altyapı ve çarpık kentleşme sorunlarını bilmekteyim”   Seyhan’ın sosyo-ekonomik olarak alt seviyede bulunan mahallelerinde bu merkezlerin özellikle uyuşturucu ile mücadelede etkin rol alacak” diyen TÜRKEŞ Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçenin tamamını kazanmayı güçlü bir hedef olarak belirlediklerini, bütün çalışmalarını kararlılıkla ve azimle sürdürdüklerini ifade etti. 
İyi Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Dr. Ayyüce Türkeş "İnanıyorum ki; Büyükşehir ve ilçelerimiz dahil olmak üzere tahmin edilemeyecek bir sonuç alacağız" dedi.

Seyhan İlçeye girdiği andan itibaren sevgi gösterileri ile karşılaşan İYİ Parti İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayyüce Türkeş'i Partililer bağrına bastı.

Çoşkulu Seyhan halkına hitap eden Ayyüce Türkeş, birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik mesajları vererek, Seyhanlılardan destek istedi.

“Adana hem babam açısından hem de temsil ettiğim Türk Milliyetçisi camiası açısından çok önemli bir şehirdir. Tüm Adanalılara Herkese teşekkür ediyorum. Çok önemli bir seçim dönemindeyiz. Seçim öncesi herkes büyük bir motivasyonla çalışıyor. Bu da benim motivasyonumu ve çalışma azmimi artırıyor. Hepinizin desteği benim için çok önemli. Bunu da hep hissettiriyorsunuz. Hepimiz bir takımımız” dedi.

Seyhan’ın toplumsal ve ekonomik nedenlerle yoğun göç almış, kozmopolit bir ilçe olduğunu dile getiren  Dr. Ayyüce Türkeş Ülkemizin ve adanamızın içinde bulunduğu derin yoksulluk nedeniyle yaşadıkları sorunların bilincindeyiz.Seyhanımızın eğitim, kültür, sanat, altyapı ve çarpık kentleşme sorunlarını bilmekteyim”

 

Seyhan’ın sosyo-ekonomik olarak alt seviyede bulunan mahallelerinde bu merkezlerin özellikle uyuşturucu ile mücadelede etkin rol alacak” diyen TÜRKEŞ Adana’da başta Büyükşehir Belediyesi ve 15 ilçenin tamamını kazanmayı güçlü bir hedef olarak belirlediklerini, bütün çalışmalarını kararlılıkla ve azimle sürdürdüklerini ifade etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.