Petlas ile güç sende filmi yayında

TEKNOLOJİ 03.02.2024 - 06:56, Güncelleme: 03.02.2024 - 06:56 1043+ kez okundu.
 

Petlas ile güç sende filmi yayında

Petlas, yenilediği marka vaadi üzerine kurguladığı “Petlas ile güç sende” reklam filmini yayına aldı. Çekimleri 3 ayrı şehirde 4 gün süren reklam filmiyle “güç” kavramı sahipleniliyor.

  Liderlik ettiği gelişimin ve yeniliğin peşindeki başarılı yolculuğunun ardında yatan güç kavramını marka stratejisi haline getiren ve sahip olduğu güç ile ürettiği lastikleri dünya genelinde bugüne kadar 130’dan fazla ülkeye ihracat eden sektörünün lider kuruluşu Petlas, lastikte güç kavramını, markasının ve fabrikasının üretim gücüyle özdeşleştirerek filmin odağına alıyor. Petlas’ın yeni reklam filmini değerlendiren Petlas Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran: “Yeni reklam filmimizde markamız hakkında bilinmeyen birçok özelliği anlatıyoruz. Otomobil, otobüs, kamyon, traktör, iş makinesi gibi kullanım alanlarının yanında yarış araçları, askeri araçlar ve hava araçlarına ürettiğimiz lastiklerle rakiplerimizden ayrışmamızın altını çiziyoruz. Sayıları her geçen gün artan yeni nesil SUV ve elektrikli araçların ihtiyaç duyduğu gücün de Petlas’ın fark yaratan Ar-Ge’si ile karşılanacağına vurgu yapıyoruz. Reklam filminde gururla öne çıkardığımız bir başka konu da Petlas’ın hava aracı lastiklerini akredite edebilen uluslararası bir test merkezine sahip dünyada dördüncü, Türkiye'de tek marka olması” diye konuştu.
Petlas, yenilediği marka vaadi üzerine kurguladığı “Petlas ile güç sende” reklam filmini yayına aldı. Çekimleri 3 ayrı şehirde 4 gün süren reklam filmiyle “güç” kavramı sahipleniliyor.

 

Liderlik ettiği gelişimin ve yeniliğin peşindeki başarılı yolculuğunun ardında yatan güç kavramını marka stratejisi haline getiren ve sahip olduğu güç ile ürettiği lastikleri dünya genelinde bugüne kadar 130’dan fazla ülkeye ihracat eden sektörünün lider kuruluşu Petlas, lastikte güç kavramını, markasının ve fabrikasının üretim gücüyle özdeşleştirerek filmin odağına alıyor.

Petlas’ın yeni reklam filmini değerlendiren Petlas Pazarlama Müdürü Esra Ertuğrul Boran: “Yeni reklam filmimizde markamız hakkında bilinmeyen birçok özelliği anlatıyoruz. Otomobil, otobüs, kamyon, traktör, iş makinesi gibi kullanım alanlarının yanında yarış araçları, askeri araçlar ve hava araçlarına ürettiğimiz lastiklerle rakiplerimizden ayrışmamızın altını çiziyoruz. Sayıları her geçen gün artan yeni nesil SUV ve elektrikli araçların ihtiyaç duyduğu gücün de Petlas’ın fark yaratan Ar-Ge’si ile karşılanacağına vurgu yapıyoruz. Reklam filminde gururla öne çıkardığımız bir başka konu da Petlas’ın hava aracı lastiklerini akredite edebilen uluslararası bir test merkezine sahip dünyada dördüncü, Türkiye'de tek marka olması” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.