Furbol Antrenörü ve Hakemin Yasak Aşkı Kanlı Bitti

DÜNYA 31.01.2024 - 14:00, Güncelleme: 31.01.2024 - 14:23 727+ kez okundu.
 

Furbol Antrenörü ve Hakemin Yasak Aşkı Kanlı Bitti

Almanya'da evli futbol antrenörü ile hakemin yasak aşkı kanlı bitti.

Almanya'da 43 yaşındaki futbol antrenörü T.B., yasak aşk yaşadığı 19 yaşındaki futbol hakemi K.H.'yi 32 yerinden bıçaklayarak öldürdü.  Alınan bilgiye göre, Aşağı Saksonya Eyaleti'nin Helmstedt bölgesindeki bir ormanlık alanda futbol hakemliği yapan K.H.'nin cansız bedenine ait kalıntılar bulundu. Polisin cansız bedeni bulmasının ardından yaptığı araştırmada, adı Tino diye açıklanan futbol antrenörü ve hakemin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Futbol hakemi K.H., Kloetze'de bir kulüpte antrenör olarak çalıştığı zamanlarda sanık T.B.'yi tanıdı. İkili Wolfsburg'daki bir maçı izlemeye gittikten sonra K.H., kayıplara karıştı. Genç kızın eve dönmemesi üzerine sorgulanan Tino, onu minibüsle bir yere bıraktığını ve bir daha görmediğini iddia etti. Genç kızın cansız bedeni, bir ormanlık alanda göğsünden ve karnının üst kısmının ortasından 32 kez bıçaklanmış halde bulundu. Yargıçlar, genç kızın ölümünün şüphelisi olarak yargılanan Tino'nun, genç kızın kendisini bıçak zoruyla seks yapmaya zorladığı ve kendisini savunurken de bıçaklandığı yönündeki savunmasını reddetti. 
Almanya'da evli futbol antrenörü ile hakemin yasak aşkı kanlı bitti.

Almanya'da 43 yaşındaki futbol antrenörü T.B., yasak aşk yaşadığı 19 yaşındaki futbol hakemi K.H.'yi 32 yerinden bıçaklayarak öldürdü. 

Alınan bilgiye göre, Aşağı Saksonya Eyaleti'nin Helmstedt bölgesindeki bir ormanlık alanda futbol hakemliği yapan K.H.'nin cansız bedenine ait kalıntılar bulundu. Polisin cansız bedeni bulmasının ardından yaptığı araştırmada, adı Tino diye açıklanan futbol antrenörü ve hakemin yasak aşk yaşadığı ortaya çıktı. Futbol hakemi K.H., Kloetze'de bir kulüpte antrenör olarak çalıştığı zamanlarda sanık T.B.'yi tanıdı. İkili Wolfsburg'daki bir maçı izlemeye gittikten sonra K.H., kayıplara karıştı. Genç kızın eve dönmemesi üzerine sorgulanan Tino, onu minibüsle bir yere bıraktığını ve bir daha görmediğini iddia etti. Genç kızın cansız bedeni, bir ormanlık alanda göğsünden ve karnının üst kısmının ortasından 32 kez bıçaklanmış halde bulundu. Yargıçlar, genç kızın ölümünün şüphelisi olarak yargılanan Tino'nun, genç kızın kendisini bıçak zoruyla seks yapmaya zorladığı ve kendisini savunurken de bıçaklandığı yönündeki savunmasını reddetti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.