İYİ Parti Seyhan İlçe yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı

DÜNYA 20.01.2024 - 08:11, Güncelleme: 20.01.2024 - 10:15 985+ kez okundu.
 

İYİ Parti Seyhan İlçe yeni yönetimi ilk toplantısını yaptı

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığı yeni yönetimiyle tanışma ve istişare toplantısı yaptı.

Kısa bir süre önce İYİ Parti Seyhan  İlçe Başkanı olan Ercan Atalay ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk tanışma toplantısını, parti binasında yaptı. İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Ercan Atalay atanmıştı. Atalay, genel merkezin onayı ile yönetim kurulunu oluşturarak ilk toplantısını İYİ Parti İlçe  Başkanlığı binasında gerçekleştirdi. Başkan  Atalay yeni seçilen yönetim kuruluna ilk toplantının hayırlı olmasını diledi. Hedeflerinin 2024 yerel seçimleri olduğunu, Seyhan’ı İYİ Parti hizmetleriyle tanıştırmaya az bir zaman kaldığını ifade eden Başkan Atalay şunları söyledi; “Yeni yönetim kurulumuzun ilk tanışma toplantısı hayırlara vesile olur inşallah. Hep beraber seçime giden yolda bu yükü omuzlayacağız. Bir hedefimiz var; Seyhan’da 2024 yerel seçimlerden zaferle çıkmak. Yerel seçimlere arzulu ve istekli yeni yönetim kadrosuyla giriyoruz. Bu anlamda hepimiz ciddi bir yük aldık. Bu kadro yerel seçimlerde Seyhan’ı layık olduğu yere getirecektir. Ekip arkadaşlarımızla canla başla bir oy nasıl fazla alabiliriz onun gayretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Yeni yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi
İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığı yeni yönetimiyle tanışma ve istişare toplantısı yaptı.

Kısa bir süre önce İYİ Parti Seyhan  İlçe Başkanı olan Ercan Atalay ve yeni yönetim kurulu üyeleri, ilk tanışma toplantısını, parti binasında yaptı.

İYİ Parti Seyhan İlçe Başkanlığına İYİ Parti Genel Merkezi tarafından Ercan Atalay atanmıştı.

Atalay, genel merkezin onayı ile yönetim kurulunu oluşturarak ilk toplantısını İYİ Parti İlçe  Başkanlığı binasında gerçekleştirdi.

Başkan  Atalay yeni seçilen yönetim kuruluna ilk toplantının hayırlı olmasını diledi.

Hedeflerinin 2024 yerel seçimleri olduğunu, Seyhan’ı İYİ Parti hizmetleriyle tanıştırmaya az bir zaman kaldığını ifade eden Başkan Atalay şunları söyledi; “Yeni yönetim kurulumuzun ilk tanışma toplantısı hayırlara vesile olur inşallah. Hep beraber seçime giden yolda bu yükü omuzlayacağız.

Bir hedefimiz var; Seyhan’da 2024 yerel seçimlerden zaferle çıkmak. Yerel seçimlere arzulu ve istekli yeni yönetim kadrosuyla giriyoruz. Bu anlamda hepimiz ciddi bir yük aldık. Bu kadro yerel seçimlerde Seyhan’ı layık olduğu yere getirecektir.

Ekip arkadaşlarımızla canla başla bir oy nasıl fazla alabiliriz onun gayretiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Yeni yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ediyorum” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.