Çarşı Esnafından Başkan Aslan'a Ziyaret

GÜNDEM 09.01.2024 - 19:51, Güncelleme: 09.01.2024 - 19:51 1016+ kez okundu.
 

Çarşı Esnafından Başkan Aslan'a Ziyaret

Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da esnaflık yapan vatandaşlar Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ziyaret ettiler.

  İlçeye bağlı Karapınar Mahallesi Ali Durak Caddesi üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ziyaret ederek, sohbet edip, talep ve isteklerini ilettiler. Belediye toplantı salonunda misafirlerini ağırlayan Başkan Aslan, “Bizler siz değerli esnaflarımızı bulduğumuz her fırsatta ziyaret etmeye, taleplerinizi dinlemeye ve elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlerin şahsımı ziyareti ise beni fazlasıyla mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, işlerinizde hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde açıklama yaptı. Yaklaşık 25 kişiden oluşan esnaf grubu ise Karaisalı’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başkan Aslan’a ve ekibine teşekkür ettiler.
Adana’nın merkez ilçesi Karaisalı’da esnaflık yapan vatandaşlar Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ziyaret ettiler.

 

İlçeye bağlı Karapınar Mahallesi Ali Durak Caddesi üzerinde esnaflık yapan vatandaşlar Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ı ziyaret ederek, sohbet edip, talep ve isteklerini ilettiler.

Belediye toplantı salonunda misafirlerini ağırlayan Başkan Aslan, “Bizler siz değerli esnaflarımızı bulduğumuz her fırsatta ziyaret etmeye, taleplerinizi dinlemeye ve elimizden geldiğince, gücümüzün yettiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. Sizlerin şahsımı ziyareti ise beni fazlasıyla mutlu etti. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, işlerinizde hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum.” şeklinde açıklama yaptı.

Yaklaşık 25 kişiden oluşan esnaf grubu ise Karaisalı’da gerçekleştirdiği çalışmalar ve hizmetlerden dolayı Başkan Aslan’a ve ekibine teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.