Engelli Şampiyon Yüzücü Meclis üyesi adayı oldu

SİYASET 28.12.2023 - 19:58, Güncelleme: 31.12.2023 - 09:00 1095+ kez okundu.
 

Engelli Şampiyon Yüzücü Meclis üyesi adayı oldu

*Caner Vidinli: "Tüm Engellilerin Sesiyim, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği İçin Aday Adayıyım"

*Caner Vidinli: "Tüm Engellilerin Sesiyim, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği İçin Aday Adayıyım"* diyerek meclis üyesi adaylığını acikladı. Caner Vidinli, İyi Parti  ilce başkan yardımcısı Görevine atandıktan sonra  Divan üyeliğinde bulundu.  Engelli sorunlari ve hakları politikaları başkan yardımcılığı yaptı.İyi parti adana il başkanlığı  gençlik kolları başkanı yardımcılığı  Görevinde bulundu. Engelli sorunlari ve hakları politikalarında 25 Ekim 2017 Tarihinde Partinin  kuruluşundan buğüne kadar Sahalarda Yılmadan yonulmadan çalıştı.  Vidinli yaptıgı açıklamada; Selam Adana! Ben Caner Vidinli. İyi Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları üyesi olarak, Meral Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti'nin vizyonuyla Seyhan Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığımı açıklıyorum. Meral Akşener'in öncülüğündeki parti ilkesine bağlılıkla, Adana siyasetine katkı sağlamak amacıyla yola çıktım. 2024'te kurulan İYİ Parti Seyhan Meclis Üyesi olarak, bugüne kadar görevimdeki performansım ve hizmetlerimle sizlere sesleniyorum. Aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası'nda 50 mt serbestte Akdeniz Bölge 1.'si, 100 mt Akdeniz Bölge 1.'si, 50 mt sırt Akdeniz Bölge 2.'si ve 100 mt sırt Akdeniz Bölge 3.'sü olarak başarı elde ettim. 01.04.2019 tarihinde Özel Sporcular Federasyonu'ndan Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası eğitimi aldım. Bu eğitimdeki başarılarım arasında 50 mt serbestte Akdeniz Bölge 1.'si, 100 mt Akdeniz Bölge 1.'si, 50 mt sırt Akdeniz Bölge 2.'si ve 100 mt sırt Akdeniz Bölge 3.'sü yer alıyor. Ayrıca lisanslı yüzme sporuyla uğraşıyor ve Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin bir üyesi olarak hem görev alıyor hem de derneğin yardımcısı olarak aktif bir rol üstleniyorum. Şimdi, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği için engelli aday kontenjanından başvuruda bulunarak tüm engellilerin sesi olma sözü veriyorum. "Benden daha iyi sorunlarımızı bilen olamaz. Tüm engellilerin sorunlarına kulak verecek, çözüm odaklı çalışmalar yaparak Adana'nın ve Türkiye'nin daha iyi bir geleceğe katkı sağlamaya devam edeceğim." Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti'nin değerlerine bağlı olarak, Adana siyasetine katılarak yerel düzeydeki sorunlara çözüm üretmeye yönelik kararlılığımı vurgulamak isterim. Partimin temel prensipleri doğrultusunda Adana'nın kalkınması ve yaşam kalitesinin artırılması için çaba sarf ediyorum. Sizlerle birlikte daha güçlü, daha adil bir Adana için çalışmak için buradayım. İletişim için Canervi344@gmail.com adresimden bana ulaşabilirsiniz dedi.
*Caner Vidinli: "Tüm Engellilerin Sesiyim, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği İçin Aday Adayıyım"

*Caner Vidinli: "Tüm Engellilerin Sesiyim, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği İçin Aday Adayıyım"* diyerek meclis üyesi adaylığını acikladı.

Caner Vidinli, İyi Parti  ilce başkan yardımcısı Görevine atandıktan sonra  Divan üyeliğinde bulundu.  Engelli sorunlari ve hakları politikaları başkan yardımcılığı yaptı.İyi parti adana il başkanlığı  gençlik kolları başkanı yardımcılığı  Görevinde bulundu. Engelli sorunlari ve hakları politikalarında 25 Ekim 2017 Tarihinde Partinin  kuruluşundan buğüne kadar Sahalarda Yılmadan yonulmadan çalıştı. 

Vidinli yaptıgı açıklamada;

Selam Adana! Ben Caner Vidinli. İyi Parti Seyhan İlçe Gençlik Kolları üyesi olarak, Meral Akşener'in liderliğindeki İYİ Parti'nin vizyonuyla Seyhan Belediye Meclis Üyeliği için aday adaylığımı açıklıyorum. Meral Akşener'in öncülüğündeki parti ilkesine bağlılıkla, Adana siyasetine katkı sağlamak amacıyla yola çıktım.

2024'te kurulan İYİ Parti Seyhan Meclis Üyesi olarak, bugüne kadar görevimdeki performansım ve hizmetlerimle sizlere sesleniyorum. Aynı zamanda Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası'nda 50 mt serbestte Akdeniz Bölge 1.'si, 100 mt Akdeniz Bölge 1.'si, 50 mt sırt Akdeniz Bölge 2.'si ve 100 mt sırt Akdeniz Bölge 3.'sü olarak başarı elde ettim.

01.04.2019 tarihinde Özel Sporcular Federasyonu'ndan Türkiye Özel Sporcular Yüzme Şampiyonası eğitimi aldım. Bu eğitimdeki başarılarım arasında 50 mt serbestte Akdeniz Bölge 1.'si, 100 mt Akdeniz Bölge 1.'si, 50 mt sırt Akdeniz Bölge 2.'si ve 100 mt sırt Akdeniz Bölge 3.'sü yer alıyor.

Ayrıca lisanslı yüzme sporuyla uğraşıyor ve Atlas Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin bir üyesi olarak hem görev alıyor hem de derneğin yardımcısı olarak aktif bir rol üstleniyorum.

Şimdi, Seyhan Belediye Meclis Üyeliği için engelli aday kontenjanından başvuruda bulunarak tüm engellilerin sesi olma sözü veriyorum. "Benden daha iyi sorunlarımızı bilen olamaz. Tüm engellilerin sorunlarına kulak verecek, çözüm odaklı çalışmalar yaparak Adana'nın ve Türkiye'nin daha iyi bir geleceğe katkı sağlamaya devam edeceğim."

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti'nin değerlerine bağlı olarak, Adana siyasetine katılarak yerel düzeydeki sorunlara çözüm üretmeye yönelik kararlılığımı vurgulamak isterim. Partimin temel prensipleri doğrultusunda Adana'nın kalkınması ve yaşam kalitesinin artırılması için çaba sarf ediyorum. Sizlerle birlikte daha güçlü, daha adil bir Adana için çalışmak için buradayım. İletişim için Canervi344@gmail.com adresimden bana ulaşabilirsiniz dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.