2 kilo 470 gram kubar esrar ele geçirildi

ASAYİŞ (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.12.2023 - 14:22, Güncelleme: 22.12.2023 - 15:07 421+ kez okundu.
 

2 kilo 470 gram kubar esrar ele geçirildi

ADANA (PHA) - Adana'nın Karataş ilçesinde Jandarma tarafından bir motosiklette yapılan aramada 2 kilo 470 gram kubar esrar yakalandı.

Adana'nın Karataş ilçesinde Jandarma tarafından bir motosiklette yapılan aramada 2 kilo 470 gram kubar esrar yakalandı. Adana İl Jandarma Komutanlığı Karataş İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin istihbarı çalışmaları neticesinde bir motosiklette yapılan aramada 2.470 gram kubar esrar ele geçirildi. Olayla ilgili 1 şüpheli yakalanırken, adli işlemlerin devam ettiği ve konuya ilişkin soruşturmanın derinleştirilerek sürdürüldüğü bildirildi. Kaynak : PHA
ADANA (PHA) - Adana'nın Karataş ilçesinde Jandarma tarafından bir motosiklette yapılan aramada 2 kilo 470 gram kubar esrar yakalandı.

Adana'nın Karataş ilçesinde Jandarma tarafından bir motosiklette yapılan aramada 2 kilo 470 gram kubar esrar yakalandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığı Karataş İlçe Jandarma Komutanlığı ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin istihbarı çalışmaları neticesinde bir motosiklette yapılan aramada 2.470 gram kubar esrar ele geçirildi.
Olayla ilgili 1 şüpheli yakalanırken, adli işlemlerin devam ettiği ve konuya ilişkin soruşturmanın derinleştirilerek sürdürüldüğü bildirildi.

Kaynak : PHA

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.