ADANA İDMANYURDU HAYATİ MAÇA GİDİYOR

SPOR 23.11.2023 - 21:55, Güncelleme: 23.11.2023 - 21:58 667+ kez okundu.
 

ADANA İDMANYURDU HAYATİ MAÇA GİDİYOR

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarını Ali Hoşfikirer Sahası'nda Teknik Cengizhan Aktaş nezaretinde tamamlayan Mavi - Kırmızılı Takım, bugün karayoluyla Trabzon'a hareket edecek.

Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor Maçının maçının kendileri için hayati önem taşıdığını belirtti. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarını Ali Hoşfikirer Sahası'nda Teknik  Cengizhan Aktaş nezaretinde tamamlayan Mavi - Kırmızılı Takım, bugün karayoluyla Trabzon'a hareket edecek. Başkan Taylancı, “12. Hafta müsabaakası  Cumartesi günü Trabzon'da oynanacak,  Trabzonspor  maçına galibiyet için gidiyoruz. Son dönem sıkıntılı  günler yaşayan ekibimiz, sakat ve cezalı oyuncuların maç saatine kadar iyileşmesini temenni ediyor. Nijeryadan ve Fenerbahçe’den transfer edilen 2 yeni Sporcunun da kadroda yer almasıyla  sahada daha güçlüyüz. Bu maç bizim için çok önemli, hayati önem taşıyor."dedi.
Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarını Ali Hoşfikirer Sahası'nda Teknik Cengizhan Aktaş nezaretinde tamamlayan Mavi - Kırmızılı Takım, bugün karayoluyla Trabzon'a hareket edecek.

Turkcell Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Bitexen Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Kulübü Başkanı Metin Taylancı, Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor Maçının maçının kendileri için hayati önem taşıdığını belirtti.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Trabzonspor maçı hazırlıklarını Ali Hoşfikirer Sahası'nda Teknik  Cengizhan Aktaş nezaretinde tamamlayan Mavi - Kırmızılı Takım, bugün karayoluyla Trabzon'a hareket edecek.

Başkan Taylancı, “12. Hafta müsabaakası  Cumartesi günü Trabzon'da oynanacak,  Trabzonspor  maçına galibiyet için gidiyoruz. Son dönem sıkıntılı  günler yaşayan ekibimiz, sakat ve cezalı oyuncuların maç saatine kadar iyileşmesini temenni ediyor. Nijeryadan ve Fenerbahçe’den transfer edilen 2 yeni Sporcunun da kadroda yer almasıyla  sahada daha güçlüyüz. Bu maç bizim için çok önemli, hayati önem taşıyor."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.