Atasun Optik Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

SPOR 08.11.2023 - 09:10, Güncelleme: 08.11.2023 - 09:10 1221+ kez okundu.
 

Atasun Optik Eğitimde Fırsat Eşitliği İçin Koştu

Atasun Optik çalışanları, 5 Kasım’da gerçekleşen Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda, deprem bölgesinde yaşayan çocukların eğitimine destek olmak için Darüşşafaka Cemiyeti adına koştu.

  Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’na katılan Atasun Optik, Darüşşafaka Eğitim Kurumları yararına deprem bölgesinde yaşayan çocukların eğitim hayatlarında fırsat eşitliği sağlanmasını desteklemek amacıyla koştu.   Etkinliğe katılan Atasun Optik gönüllüleri, bu önemli amaç için kişisel bağış kampanyalarını hayata geçirdiler ve Darüşşafaka Cemiyeti'nin eğitimde fırsat eşitliği vizyonunu desteklemek için bir araya geldiler.   Atasun Optik CEO’su Evren Kutlu yaptığı açıklamada; “Eğitimde fırsat eşitliği, sadece bir çocuğun hayatını değil, tüm toplumu değiştiren bir güce sahip. Bu yılki maratonda, gönüllü çalışanlarımızla Darüşşafaka Cemiyeti adına yer alarak deprem bölgesindeki çocukların eğitim hayatına katkıda bulunmayı hedefledik. Bu anlamlı projeye emek veren ve destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim" dedi.
Atasun Optik çalışanları, 5 Kasım’da gerçekleşen Türkiye İş Bankası 45. İstanbul Maratonu’nda, deprem bölgesinde yaşayan çocukların eğitimine destek olmak için Darüşşafaka Cemiyeti adına koştu.

 

Dünyada iki kıta arasında koşulan tek maraton olan Türkiye İş Bankası İstanbul Maratonu’na katılan Atasun Optik, Darüşşafaka Eğitim Kurumları yararına deprem bölgesinde yaşayan çocukların eğitim hayatlarında fırsat eşitliği sağlanmasını desteklemek amacıyla koştu.

 

Etkinliğe katılan Atasun Optik gönüllüleri, bu önemli amaç için kişisel bağış kampanyalarını hayata geçirdiler ve Darüşşafaka Cemiyeti'nin eğitimde fırsat eşitliği vizyonunu desteklemek için bir araya geldiler.

 

Atasun Optik CEO’su Evren Kutlu yaptığı açıklamada; “Eğitimde fırsat eşitliği, sadece bir çocuğun hayatını değil, tüm toplumu değiştiren bir güce sahip. Bu yılki maratonda, gönüllü çalışanlarımızla Darüşşafaka Cemiyeti adına yer alarak deprem bölgesindeki çocukların eğitim hayatına katkıda bulunmayı hedefledik. Bu anlamlı projeye emek veren ve destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma içtenlikle teşekkür ederim" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve adanayerelhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.